Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Werkwijze Kozijncenter Ede

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Ede u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag de vijf stappen van inspiratie naar montage bij Kozijncenter Ede voor!

Van inspiratie naar montage in 5 stappen

 1. U wint woonadvies op maat in bij onze adviseur

  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

 2. Wij komen technisch inmeten

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

 1. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  In de Select Windows fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. Wij bespreken de montage planning met u

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop de monteurs van Kozijncenter Ede bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Wij werken i.v.m. COVID-19 op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.  U kunt ons ook bellen op 0318 646 108.