Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren als verbinding naar de tuin

Hoe krijgt u uw woning lichter en ruimer? Met kunststof tuindeuren haalt u behalve licht ook een ruimtelijker gevoel in huis. Een relatief kleine ingreep voor een grote stap vooruit in uw wooncomfort.

Veel woningen hebben vanuit de woonkamer een raam met borstwering eronder. Wanneer u dit vaste raam vervangt door tuindeuren haalt u veel meer licht binnen. Dit geeft ruimte en lucht. U voelt zich vanaf dag één vrolijker en energieker.

Uw woning verlengen met openslaande deuren

Het grote voordeel van tuindeuren is dat u deze op een haakje kunt zetten als u binnen het buitengevoel wilt meekrijgen. Op hele mooie dagen zet u de tuindeuren volledig open zodat u drempelloos de tuin inloopt. U verlengt als het ware uw woning en verbindt binnen met buiten en andersom. In dichte toestand is zijn uw tuindeuren wind- en waterdicht en sterk isolerend.

Kunststof tuindeuren of schuifpui?

Heeft u geen ruimte in de tuin om de deuren open te slaan. Overweeg dan een kunststof schuifpui. Een schuifpui is weliswaar minder karakteristiek, maar met deze ruimtebesparende oplossing creëert u tóch een prachtige verbinding met uw tuin.

Onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende tuindeuren

Net als onze kunststof kozijnen, voordeuren, ramen en schuifpuien kiest u de kleur en de structuur die bij uw woning past. U zit er niet alleen mooi bij, maar ook isolerend. De bijpassende Schüco profielen die de basis vormen voor de kunststof kozijnen zijn in de Select Windows fabriek rondom versterkt met staal. Net als onze voordeuren en achterdeuren zijn ook de tuindeuren standaard voorzien van SKG** beslag.

Voordelen openslaande deuren

  • verbinding naar buiten;
  • veel meer licht en optisch meer ruimte;
  • niet te onderscheiden van houten tuindeuren;
  • vakkundige montage;
  • 15 jaar garantie op de tuindeuren;
  • 10 jaar garantie op de montage en de kleur/structuur;
  • keuze uit 150 kleuren en structuren;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • isolerend (lagere energierekening);
  • inbraakwerend;

Meer weten over openslaande deuren?

Wilt u meer weten over onze kunststof tuindeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Zo worden kunststof kozijnen geproduceerd

Zo worden kunststof kozijnen van een kleurfolie voorzien

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.