Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Garagedeuren van Hörmann

Met een Hörmann garagedeur koopt u kwaliteit

Kozijncenter Ede is officieel Hörmann specialist. Dat betekent dat u ervan verzekerd bent dat u altijd de beste garagedeur voor uw situatie krijgt. Of u nu een sectionaaldeur, Berry kanteldeur, zijdelingse garagedeur, garagezijdeuren of openslaande garagedeuren wilt, Kozijncenter Ede heeft altijd de best passende Hörmann garagedeur.

Sectionaal garagedeur

Een sectionaal garagedeur is een ruimtebesparende deur. Deze geïsoleerde garagedeur opent namelijk verticaal, recht naar boven tot onder het plafond. U wint hierdoor zowel vóór al ín de garage veel ruimte. Welke vorm uw garage ook heeft, een sectionaaldeur van Hörmann past altijd. U kiest het ontwerp, de kleur en de profilering die past bij uw woning.

Inbraakveilige garagedeur

Een Hörmann sectionaaldeur is inbraakveilig. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de geleidingsrail. Hierdoor is uw garagedeur direct stevig vergrendeld en beveiligd tegen optillen. Om de vingers te sparen, zit er standaard een vingerklembeveiliging op al onze sectionaal garagedeuren.

Geruisloze garagedeur

Gemak staat bij Hörmann voorop. U kunt dankzij het gebruik van uw afstandsbediening in de auto blijven zitten als u thuiskomt. Met een druk op de knop gaat de garagedeur voor u open. En wel zo geruisloos, dat niemand er last van heeft. Wat de weersomstandigheden ook zijn, uw duurzame en goed isolerende garagedeur behoudt dankzij de uv-bestendige kleur zijn glans.

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren van Hörmann voegen sfeer toe aan uw woning. Groot voordeel van de openslaande geïsoleerde openslaande garagedeuren is dat u enkel de brede loopdeur gebruikt om uw fiets of tuinapparatuur uit de garage te halen. U kúnt de beide deuren open gooien (tijdens het klussen bijvoorbeeld) maar mocht u het gevoel hebben dat uw ‘rommel’ te veel in de etalage staat, houd het dan bij één deur.

Voordelen garagedeuren van Hörmann

 • verschillende kleuren en structuren;
 • slimme aandrijvingssystemen;
 • geruisloze sectionaaldeur;
 • alle garagedeuren zijn voorzien van vingerklembeveiliging;
 • inbraakwerend dankzij optilbeveiliging op de aandrijving;
 • voorzien van unieke knelbeveiliging voor uw vingers;
 • Hörmann garagedeuren zijn weersbestendige en goed geïsoleerd;
 • duurzaam;
 • uv-bestendige kleuren en folies;
 • sectionaal garagedeuren zijn ruimtebesparend;
 • vakkundige montage van uw garagedeur;
 • 10 jaar garantie op het deurblad.

Hörmann garagedeuren actie 2021

Kozijncenter Ede Hörmann specialist - garagedeuren actie 2019Per 1 maart is de RenoMatic garagesectionaaldeur de Hörmann actiedeur van 2021 voor uw garage. Deze garagedeur heeft dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen voor een hoge warmte isolatie en goede stabiliteit. De garagedeur is inclusief ProMatic aandrijving met moderne BiSecur-radiotechniek.

De actieformaten van deze deuren zijn:

 • 2375 x 2000 mm
 • 2375 x 2125 mm
 • 2500 x 2000 mm
 • 2500 x 2125 mm
 • 2500 x 2250 mm

Met zogenaamde M-profilering, Woodgrain in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal  garagedeur slechts € 949,- *

Met zogenaamde L-profilering, Planar in 6 actiekleuren en 3 actiedecors kost deze RenoMatic sectionaal garagedeur slechts € 1149,- *

Meer weten over deze Hörmann actie, laat u informeren in de showroom en vraag naar de actievoorwaarden*

Meer weten over garagedeuren van Hörmann?

Overweegt u een sectionaal garagedeur, zijdelingse garagedeur of kanteldeur van Hörmann aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van garagedeuren? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze garagedeuren met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.