Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Vaste ramen

Voor ieder kozijn een passend vast raam

Ramen in een woning zijn bedacht om licht naar binnen te halen en uitzicht te bieden naar buiten. Veel ramen kunnen open. Denk aan een klepraam, valraam, draaikiepraam en optisch schuifraam. Er zijn ook ramen die níet open hoeven. Deze ramen noemen we vaste ramen.

Isolerende vaste ramen

Vaste ramen worden vaker toegepast dan u wellicht denkt. Bijvoorbeeld naast de voordeur, boven de achterdeur, naast de schuifpui of naast een draaikiepraam. Net als al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn onze vaste ramen verkrijgbaar in tal van vormen, formaten, kleuren, structuren en met verschillende soorten isolatieglas. Stuk voor stuk op maat gemaakt in de Nederlandse fabriek van Select Windows.

Vaste ramen met houtnerfstructuur

De overeenkomst tussen al onze kozijnen, ramen, deuren schuifpuien is dat ze isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. U bespaart dus op de energierekening en u hoeft uw kozijnen nooit meer te schilderen. Met onze Hollandse Hoek en een houtnerf structuur zijn uw ramen en deuren amper te onderscheiden van echt hout. U profiteert met kunststof kozijnen dus van het gemak van kunststof en de uitstraling van hout

Vaste ramen en ventilatie

Vaak adviseren we een ventilatierooster boven het vaste raam of op het kozijn van het raam zodat u toch lekker kunt ventileren. Belangrijk, vooral bij onze sterk isolerende ramen.

Raamdecoratie vast raam

Wij maken bij het plaatsen van uw vaste raam direct passende raamdecoratie als u dat wenst. U kiest zelf of u gaat voor raamdecoratie tússen het isolatieglas zodat uw plissés en jaloezieën niet vies of nat worden. Bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. In dat geval is Screenline dé oplossing.
Ook kunt u kiezen voor Verosol binnenzonwering. U heeft dan uitzicht naar buiten zonder dat passanten bij u binnen kunnen kijken.

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Lunteren, Wekeren, Renkum, Wageningen, Rhenen of Amerongen en wilt u meer weten over onze ramen? Of wenst u advies of u het beste een vast raam, draaikiepraam of optisch schuifraam kiest? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.