Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof voordeuren

Stel uw eigen kunststof voordeur samen!

Uw voordeur is gezichtsbepalend en kunt u zien als hét visitekaartje van uw woning! Als partner van Select Windows beschikken we over een uitgebreid aanbod met tal van modellen die u naar eigen smaak verder kunt indelen.

U kiest voor uw voordeur bijvoorbeeld uit diverse glassoorten (o.a. glas-in-lood, melkglas en gezandstraald glas) met eventueel een zijlicht of een bovenlicht. U kiest uit 150 kleuren en structuren. Zelfs voor een advies over een passende deurbel, brievenbus, slot of handgreep kunt u terecht bij Kozijncenter Ede.

Isolatiewaarde voordeur

Uw voordeur past dankzij de hoeveelheid keuzes bij uw smaak en de stijl van uw woning, maar er zijn meer zaken belangrijk aan een voordeur zoals de isolatiewaarde. Wat dat betreft zit u goed met een voordeur van kunststof. Dit materiaal trekt zich namelijk niets aan van weersinvloeden waardoor de deur niet krimpt of uitzet door warmte of vocht. Uw deur sluit dus hermetisch en blijf dit ook doen. Ook de kleur van uw voordeur blijft altijd stralend. U hoeft uw voordeur met bijbehorende kunststof kozijnen nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Inbraakveiligheid van de voordeur

Onze kunststof voordeuren zijn behalve onderhoudsarm en isolerend ook inbraakwerend. Belangrijk, want naast een representatieve functie heeft uw toegangsdeur ook een aantal technische functies. We willen immers ook graag het weer en dieven buiten houden. Onze kunststof voordeuren zijn net als onze openslaande deuren en achterdeuren standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Ze voldoen daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zelfs de inbraakmethode ‘kerntrekken’ is hierdoor niet meer mogelijk.

Kunststof deur met Hollandse onderdorpel

Wij maken al onze voordeuren (net als onze andere deuren als tuindeuren, schuurdeuren of achterdeuren) graag af met de unieke Hollandse onderdorpel. Leverbaar in de kleuren zwart of grijs. Optisch zijn ze gelijk aan een natuurstenen dorpel. Maar met een hogere isolatiewaarde én tegen kunststof prijzen.

Voordelen van een kunststof voordeur:

  • volledig zelf samen te stellen;
  • bijpassende kunststof kozijnen;
  • heeft de uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof;
  • onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend;
  • standaard SKG*** deurbeslag;
  • 15 jaar garantie op de kunststof voordeur, de montage en de kleur/structuur.

Bezoek onze showroom in Ede

Bent u op zoek naar een inbraakwerende kunststof voordeur die u nooit meer hoeft te schilderen? Een buitendeur die de uitstraling van hout heeft, maar de isolatiewaarde en het gemak van kunststof? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.