...

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede - subsidie op kunststof kozijnen

Krijg ik subsidie op kunststof kozijnen?

Het zal u niet ontgaan zijn dat veel mensen aan het verbouwen en renoveren zijn. Ook isolerende kozijnen gaan als warme broodjes over de toonbank. Het belang om prettig te wonen neemt steeds verder toe. De vraag die we vaak krijgen is: krijg je subsidie op kunststof kozijnen?

Doordat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien enorm isoleren, verdient deze investering zich deels vanzelf terug vanwege een lagere energierekening. Toch is de vraag of er subsidie zit op kunststof kozijnen een hele logische.

Kozijnen met isolerend glas

Goed nieuws: voor het isoleren van het eigen huis is er subsidie. Als u minimaal 2 duurzaamheidsmaatregelen neemt waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerend glas, krijgt u subsidie van de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparingen (ISDE).

ISDE subsidie

Grote verschil met de subsidieregelingen ten opzichte van vorig jaar is dat je een isolatiemaatregel kunt combineren met een zonneboiler, warmtepomp of een aansluiting op het warmtenet. Gek genoeg valt het plaatsen van zonnepanelen hier voor huiseigenaren niet onder. Zakelijke gebruikers en VvE’s krijgen wel subsidie op zonnepanelen (mits vooraf aangevraagd). Zij putten uit de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Woongenot verbeteren

Bent u op zoek naar kozijnen, kies dan voor HR++ of HR+++ isolatieglas. Triple glas is dikker en past in onze Energie kozijnen die daar speciaal op ontworpen zijn. Behalve dat deze investering u energie bespaart, zal het uw woongenot aanzienlijk verbeteren. Niet alleen omdat u in de winter lekker warm zit zonder dat u meer hoeft te stoken. Het is tijdens hete zomers helemaal een genot. Binnen blijft het heerlijk koel.

Geld terug

De voordelen van isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kunststof kozijnen spreken voor zich, maar als je geld terug kunt krijgen bij aanschaf van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is dat natuurlijk altijd welkom. Maar ook een Energiebespaarlening kan een interessante optie zijn voor het financieren van uw geplande verbouwing of renovatie. Neem contact met ons op voor een showroombezoek dan lichten we u graag verder voor.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.