Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Dakramen

Kozijncenter Ede - Dakramen Marieke

Een Velux dakraam voor ieder (schuin) dak

Daglicht zorgt voor een warme en welkome sfeer in een kamer. Met dakramen kunt u licht en lucht brengen op plaatsen waar u dat misschien niet eens voor mogelijk hield. Denkt u eens aan het daglicht dat een Velux dakraam brengt in uw entree, gang, trapgat of zolder. Een dakraam geeft een ruimtelijk effect. Belangrijk, want licht heeft een goede invloed op ons humeur.

Dakramen voor schuine daken

Wie aan een dakraam denkt, zegt Velux. Het merk dat volledig thuis is in dakramen voor alle (schuine) daken. Of u nu een tuimelvensters of uitzettuimelvensters van hout of kunststof kiest, Kozijncenter Ede is dealer van Velux en heeft voor ieder dak een oplossing.

Inbraakwerend dakraam

U hoeft er niet wakker van te liggen dat een inbreker via uw dakraam naar binnenkomt. Maar als uw dakraam door opklimbaarheid makkelijk te bereiken is, kiest u voor een type dakraam dat inbrekers geen kans geeft om uw huis binnen te dringen.

Zonwering voor dakraam

U heeft de keuze uit een compleet assortiment bedieningssystemen voor daglichtsystemen, dakvensters, installatieproducten, raamdecoratie en zonwering. Want een Velux dakraam verdient een perfect passend rolluik, jaloezie, hor, verduisterend rolgordijn of vouwgordijn.

Voordelen van een dakraam

  • brengt licht in uw woning;
  • gerenommeerde fabrikant;
  • bijpassende accessoires;
  • voor ieder dak een oplossing;
  • onderhoudsarm;
  • geluidsisolerende beglazing of HR++ beglazing;
  • io-homecontrol® bedieningssysteem;
  • lijstwerk en gootstukken in iedere gewenste RAL-kleur;
  • vakkundige plaatsing;
  • handmatig of elektrisch te bedienen.

Meer weten over dakramen?

Overweegt u een Velux dakraam te kopen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie over onze tuimelramen of uitzettuimelramen? Of bent u gewoon benieuwd naar onze dakraam prijzen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze dakramen met u en de verschillen met een dakkapel. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u vooraf precies weet wat u nodig heeft voor het ultieme woongenot.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.