Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Draaikiepraam

De vele mogelijkheden van een draaikiepraam

Een draaikiepraam kunt u (zoals de naam al zegt) zowel draaien als kiepen. Het draaikiepraam wordt ook weleens kiepkantelraam genoemd. Behalve dat u het raam ‘gewoon’ openzet, kunt u ook eenvoudig ventileren met de 4 ventilatiestanden en luchten in de kiepstand.

Met een draaikiepraam ventileert u in de kiepstand op een prettige manier. De frisse lucht stroomt namelijk via het plafond naar binnen. Onze draaikiepramen hebben dankzij het ROTO-beslag standaard 4 ventilatiestanden in de kiepstand zodat u zelf bepaalt hoeveel frisse lucht u naar binnen haalt.

Veilig ventileren

Als u kiest voor het PADK-beslag kunt u rondom ventileren. Het raam komt dan in z’n geheel 6 millimeter naar voren. In tegenstelling tot het ROTO-beslag geniet u met het PADK-beslag zelfs op de ventilatiestanden aan de strenge eisen van het Politie Keurmerk Veilig wonen. 

Raamdecoratie voor draaikiepramen

Een draaikiepraam draait altijd naar binnen. Dat is handig, zo kunt u namelijk de buitenzijde van binnenuit schoonmaken. Over gemak gesproken: wanneer u wenst, kiest u voor raamdecoratie tússen het isolatieglas. Zo kunnen uw jaloezieën of plissés niet kapotwaaien, vies of vochtig worden. Vooral handig in de keuken en de badkamer. Informeer gerust naar de zonwerende raamdecoratie van Screenline.

Voordelen van draaikiepramen

  • u kunt het raam zowel draaien als kiepen;
  • 4 ventilatiestanden in de kiepstand;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en isolerend;
  • verdektliggend beslag op de draaikiepramen;
  • voldoet aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • niet van hout te onderscheiden;
  • op maat gemaakt in Nederlandse fabriek;
  • in de kleur en structuur die u wenst;
  • 15 jaar garantie op kozijn, kleur en structuur;
  • 10 jaar garantie op het beslag.

Houten draaikiepraam van kunststof

Wilt u graag het gemak van kunststof maar de authentieke uitstraling van hout? Dat kan. U kiest de kleur en structuur die u wenst. Onze houtnerf structuur is meer dan een fabrieksprintje waardoor u het verschil tussen onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in vergelijking met houten varianten met het blote oog amper ziet. Informeer naar onze LIGNA kleuren.

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Veenendaal, Lunteren of Otterlo en overweeg u een draaikiepraam of bent u benieuwd naar onze isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek de showroom aan de Hoorn 33 in Ede, dan praten we u graag bij over de mogelijkheden van onder meer onze isolerende draaikiepramen.

 

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.