Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Zonwering en raamdecoratie – Huis en Zon

Kozijncenter Ede Huis en Zon Zonwering en raamdecoratie

Wij hebben voor iedere opening in de woning een passende invulling. Dat gaat verder dan een onderhoudsarm kozijn, raam, deur of schuifpui. We concentreren ons in de showroom tevens op de afwerking: de binnen- en buitenzonwering en raamdecoratie.

Daarbij luisteren we natuurlijk goed naar uw wensen. Ligt uw woongedeelte op het zuiden? Werkt u ’s nachts en wilt u het overdag graag donker en stil in uw slaapkamer? Speelt u graag met lichtinval? Of zoekt u iets tegen de inkijk?

Screens, rolluiken, plissés en meer

Op de eerste verdieping van onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede vindt u Huis & Zon. Al meer dan 50 jaar een begrip in Ede en omstreken. U treft hier buitenzonwering zoals screens, rolluiken en markiezen. Voor de afwerking aan de binnenzijde hebben we onder andere lamellen, plissés, jaloezieën en rolgordijnen. U hoeft niets te boren op uw prachtige onderhoudsarme kozijnen. We hebben slimme oplossingen om uw kozijn niet te beschadigen.

Kozijncenter Ede - Logo Huis & Zon Raamdecoratie en zonwering

Luxaflex inspiration dealer

Om een extra breed pallet aan oplossingen te bieden, zijn wij met onze zonweringafdeling Huis en Zon zelfs Luxaflex inspiration dealer en hebben sinds kort een nieuw ingerichte shop. Zowel voor raamdecoratie, binnen- als buitenzonwering. Van duettes, shades en jaloezieën tot rolgordijnen voor binnen- en vensterzonwering, knikarmen, markiezen, buitenjaloezieën, rolluiken en screens voor buiten. Luxaflex past qua kwaliteit, garantie en service perfect in het assortiment van Kozijncenter Ede.

De finishing touch: raamdecoratie

Nog voordat uw schuifpui of balkondeur geplaatst is, denken wij al met u mee over raambekleding. Zo weet u vooraf precies wat de mogelijkheden en de kosten zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Waar uw houten raam namelijk voorheen naar buiten draaide, draait een draaikiepraam naar binnen. Dat betekent dat uw rolgordijn niet langer voldoet. Het is ook handig om direct al te weten dat u bij uw op maat gemaakte kozijnen, direct exact passende horren kunt bestellen. Doordat kunststof (in tegenstelling tot hout) niet gevoelig is voor weersinvloeden, past een hor op dag 1 nog net zo mooi als na járen.

Bezoek de showroom voor zonwering en raamdecoratie

We vertellen u graag meer. Bel ons via 0318-613180, neem per email contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze showroom en ontdek wat er qua binnenzonwering en buitenzonwering tegenwoordig allemaal mogelijk is. De koffie staat voor u klaar.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.