Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof kozijnen

Een passend kunststof kozijn voor iedere woning

Bij ieder kunststof raam, draaikiepraam, draairaam, voordeur, achterdeur, openslaande tuindeuren en schuifpui hoort een passend kunststof kozijn. Onze unieke kunststof kozijnen zijn nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden. Dit komt door innovaties als de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de gelijkliggende aanslag en het verdiepte Schüco profiel. Dankzij de 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur behouden uw kozijnen hun uitstraling en hoeft u nooit meer te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek volstaat.

Kunststof Schüco profielen als basis

Onze kozijnen maken wij op basis van kunststof Schüco profielen. Doordat deze profielen in de eigen Nederlandse fabriek van Select Windows gemaakt worden tot kozijn voldoen deze aan alle Nederlandse normen en keurmerken. Dit resulteert in het beste kozijn voor uw woning. Zo zijn al onze kunststof kozijnen met origineel Schüco staal versterkt.

Nieuw: meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Kozijn van de toekomst – het Energie kozijn

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor het Energie Kozijn van Kozijncenter Ede. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn met het dikste glas. En nog duurzaam en inbraakwerend ook.
Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (op basis van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Wat kost een kunststof kozijn?

Wij krijgen vaak de vraag: Wat kost een kunststof kozijn? Daar is echter geen vast bedrag voor te noemen. Verschillende factoren bepalen onze prijzen en vooral uw wens, qua maatvoering, uitstraling, keuze van beslag en eventuele extra’s als binnenzonwering of raamdecoratie is daarin leidend. We stellen graag een woonadvies op maat op met een vrijblijvende offerte. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Voordelen van kunststof kozijnen:

 • onderhoudsarm (schoonmaken met een vochtige doek is voldoende);
 • isolerend en inbraakwerend;
 • nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen;
 • Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding)
 • verkrijgbaar in 150 kleuren en in houtnerf, metallic of mat structuur;
 • gemaakt op basis van Schüco profielen;
 • vier ventilatiestanden op kunststof draaikiepramen;
 • vakkundige plaatsing;
 • ronde scharnieren op alle kunststof deuren;
 • duurzaam;
 • productie in moderne Nederlandse fabriek;
 • 15 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, de montage, de kleur/structuur.

Meer weten over kunststof kozijnen?

Overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Zo worden kunststof kozijnen geproduceerd

Zo worden kunststof kozijnen van een kleurfolie voorzien

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.