Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof achterdeuren

Kunststof achterdeur met de uitstraling van hout

Bent u op zoek naar een isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende achterdeur? Al onze deuren komen uit onze eigen moderne Select Windows fabriek waardoor u behalve een topkwaliteit tevens een deur heeft die past bij al uw wensen.

Net als het geval is bij onze voordeuren en openslaande deuren, kiest u zelf de kleur, structuur en het isolatieglas van uw achterdeur. Wenst u een achterdeur in combinatie met een bovenlicht, een zijraam of een Melkmeisje (1 of 2 zijramen met daaronder een borstwering), wij zorgen ervoor dat uw kunststof kozijn, het raam en de deur één geheel zijn.

Kunststof achterdeur met de uitstraling van hout

U creëert dus eenvoudig een exact passende achterdeur die aansluit bij de stijl van uw woning. Zelfs als u de kunststof achterdeur combineert met een houten raam, is het verschil praktisch niet te zien. De uitstraling lijkt dankzij de verdiepte profielen, de rechte hoekverbinding en de keuze uit 150 kleuren/structuren op hout, maar in werkelijk is het van kunststof. Met alle voordelen van dien: onderhoudsarm, inbraakwerend, isolerend en duurzaam.

Unieke Hollandse dorpel

Zowel de achterdeur als de kunststof kozijnen isoleren zeer goed. Met de finishing touch van onze unieke Hollandse dorpel is het plaatje helemaal compleet. Deze dorpel lijkt van natuursteen, maar ook deze is van kunststof. Hierdoor isoleert de dorpel vele malen beter. U heeft de keuze uit de kleur antraciet of zwart.

Voordelen kunststof achterdeuren

  • volledig op maat gemaakt;
  • lijkt exact op hout;
  • sterk isolerend dankzij de Select Windows kozijnen;
  • slanke ronde scharnieren;
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • inbraakveilig (standaard SKG** beslag);
  • 15 jaar garantie op de achterdeur, de kleur en de structuur;
  • productie en montage onder VKG Keurmerk.

Bezoek onze showroom in Ede

Woont u in de buurt van Wageningen, Amerongen, Veenendaal of Ede en bent u geïnteresseerd in een nieuwe achterdeur? Of wilt u meer weten over de prijzen van deuren? Neem gerust contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Laat u inspireren!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.