Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede - referentie - driehoek kunststof kozijnen - Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kosten kunststof kozijnen?

We zien ze tegenwoordig op veel woningen: sterk isolerende kozijnen. Gemaakt van onderhoudsarm kunststof, maar exact lijkend op hout. Dat klinkt ideaal. Logisch dat veel mensen willen weten: wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk?

De prijs van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wat voor kozijnprofiel kiest u? Wilt u openslaande deuren of een vast raam met een achterdeur? Of heeft u geen ruimte voor tuindeuren op uw terras of balkon en gaat u voor een ruimtebesparende schuifpui. En wenst u dan twee schuivende delen, drie of vier. Kiest u voor een draaikiepraam met standaard vier ventilatiestanden of voldoet een vast raam met ventilatierooster?

Subsidie op kunststof kozijnen

Welke kleur heeft u eigenlijk voor uw kozijnen voor ogen? En wilt u binnen dezelfde kleur als buiten of liever niet. Welke van de 150 kleuren/structuren past überhaupt het beste bij de stijl van uw woning? Kunt u gebruikmaken van een subsidie op uw kunststof kozijnen? En telt u in de kosten ook de opbrengsten mee die u behaalt doordat de energierekening fors lager gaat uitvallen met isolerende kozijnen?

Isolatieglas en raamdecoratie

Bij isolerende kozijnen is isolerend glas natuurlijk aan te raden. Wilt u bijvoorbeeld zonwerend glas, HR++ glas, triple glas, veiligheidsglas, brandwerend glas of glas-in lood? Wenst u bij uw kozijnen ook exact passende horren? En wat doet u met uw raamdecoratie in bijvoorbeeld de badkamer: een natte ruimte waar u liever geen inkijk heeft. U kunt hier jaloezieën hangen, maar of ze lang meegaan door al het vocht…. Screenline® kan een mooie optie zijn: raamdecoratie tússen het isolatieglas. Zo blijven uw plissés of jaloezieën droog en schoon. Ook gezandstraald glas zien we vaak op een badkamerraam.

De prijs van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien hangt af van o.a.:

 • het formaat (groot klein, rond, vierkant);
 • het profiel (Hollands Blok, Hollands Facet of Hollands Accent profiel);
 • de kleur/structuur (keuze uit 150 kleuren met mat, metallic en houtnerf structuur);
 • het isolatieglas (HR++ glas, triple glas, zonwerend glas, gezandstraald glas, etc.);
 • de raamdecoratie (Screenline® in de badkamer of in de schuifpui of Verosol).

Bespreek uw woonwensen met ons

Kortom: keuzes genoeg om te maken waar we u in kunnen begeleiden. Daarom komen we graag naar uw woning kijken? Is het een hoekhuis met een tuin op het zuiden of het noorden? Welke gezinssamenstelling heeft u? En ga zo maar door. We doen een globale inmeting en nodigen u uit om in onze showroom de mogelijkheden te bekijken en de offerte te bespreken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Dit geldt voor al onze Select Windows kozijnen:

 • onderhoudsarm;
 • in de eigen fabriek rondom versterkt met staal;
 • rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek);
 • keuze uit 150 kleuren/structuren;
 • slanke scharnieren op buitendeuren i.p.v. scharnierkapjes;
 • professionele montage;
 • VKG gecertificeerde producten en monteurs;
 • SKG*** deurbeslag;
 • 4 ventilatiestanden op draaikiepramen;
 • 15 jaar garantie op het product de kleur/structuur;
 • 10 jaar garantie op de montage.

Bezoek onze showroom

We adviseren u niet alleen, we begeleiden u ook in de keuzes. Aan de hand van onze jarenlange ervaring en luisterend oor, gaan we samen voor de meest ideale oplossing. In onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede laten we u graag onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zien, maar u bent ook van harte uitgenodigd om de kozijnen bij onze referentieprojecten in Veenendaal, Lunteren of Wageningen te bewonderen.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.