Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede Kunststof kozijnen - schuifpui - Verbouwen of op vakantie

Gaat u verbouwen of op vakantie?

De vakantie staat voor de deur. Wát zijn we eraan toe, he? Gaat u dit jaar op vakantie of geniet u in uw eigen woning van het leven? Lekker relaxen in de tuin, beetje klussen, dagje weg. Genoeg te doen.

Gaat u verbouwen of op vakantie? Veel mensen blijven thuis en kiezen er dit jaar voor om met hun vakantiegeld de verbouwing van hun woning (deels) te financieren. Er wordt al weken volop verbouwd en geklust. Waarom ook niet? U heeft het geld er nu voor en ook de tijd speelt geen rol tijdens de vakantie.

Investeren in uw woning met schuifpui

Het geld dat u in uw woning stopt, haalt u er uiteindelijk vaak ook weer uit. Als u bijvoorbeeld een onderhoudsarme schuifpui naar de tuin plaatst of kiest voor openslaande deuren dan stijgt uw woning in waarde. Logisch wat zo’n drempelloze overgang naar de tuin komt uw woongenot flink ten goede. Dus in plaats van uw vakantiegeld in drie weken te besteden in het buitenland, verbouwt u uw woning (duurzaam). Daar heeft u járenlang plezier van. Steeds meer mensen komen tot dit besef.

Stijgende woningwaarde met kunststof kozijnen

Het lijkt er ook op dat we het massaal beu zijn om steeds weer onze houten kozijnen te moeten schilderen. Slimme mensen gaan daarom voor kunststof kozijnen. Ook hierdoor stijgt uw woning in waarde, maar goed dat merkt u pas als u uw huis verkoopt. Wat wél direct te voelen is in uw portemonnee: de energierekening daalt. Waarom? Omdat kunststof kozijnen erg goed isoleren. Hierdoor stookt u in de winter aanzienlijk minder. Ander voordeel is natuurlijk dat u in de zomer de warmte buitenhoudt.

Ramen en deuren nooit meer schilderen

Kortom: Over 40 jaar geniet u nog steeds van uw vakantiegeld. Zowel qua woongenot als qua energierekening. En vergeet niet dat u uw onderhoudsarme kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is al voldoende. Nog een gemak: onze kozijnen zijn inbraakveilig. Dus mocht u volgend jaar wél op vakantie gaan, dan kunt u met een gerust hart doen.

Verbouwen of op vakantie? Bezoek onze bezoek voor een advies op maat

Overweegt u kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Zet uw vakantiegeld dan in. Onze ervaren monteurs hebben niet lang nodig om uw woning te verbeteren. Dus ook daar hoeft u het niet voor te laten. Bel ons op voor een afspraak in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U ervaart zelf dat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met het blote oog niet meer van houten kozijnen te onderscheiden zijn. Kom langs of denk er tijdens de vakantie eens over na want een verbouwing in uw situatie zou betekenen. Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.