Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede: uw eigen woning duurzaam verbouwen met kunststof kozijnen

Duurzaam verbouwen? Wij geven u woonadvies op maat

Wist u dat woningen pas na 1975 geïsoleerd gebouwd werden? Woningen van vóór die tijd kunnen achteraf nog geïsoleerd worden. Vanaf 1990 werden woningen tijdens de bouw pas relatief goed geïsoleerd, maar ze voldoen nog niet aan de eisen die het klimaatakkoord stelt.

Duurzaam verbouwen

Is uw woning enkele jaren tot enkele decennia oud, dan is er dus veel winst te behalen. Zowel op uw energierekening als in uw woongenot. Ook het energielabel zet aan tot verduurzaming. Hoe hoger het label (A, B, C, D), hoe meer uw huis waard is. Met een aantal energiebesparende maatregelen is al vrij snel een hoger energielabel te behalen en stijgt uw woning ook nog in waarde. Pas bij een verhuizing is een energielabel verplicht, maar als u de komende tijd iets verbouwt of renoveert, zorg dan dat u dit duurzaam doet. Er zijn tal van mogelijkheden en voorbeelden. Zo voorzag Bert van den Born uit Bennekom met een duurzaamheidslening met rentekorting zijn woning van kunststof kozijnen en is hij klaar voor een duurzame toekomst!

Nooit meer schilderen

Zo is het letterlijk en figuurlijk zonde van uw energie om uw houten kozijnen voor de zoveelste keer te voorzien van een lik verf. Doordat hout gevoelig is voor weersinvloeden, sluit uw raam of deur vroeg of laat niet strak meer aan. U stookt voor de mussen. Dat is anders bij kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die niet weersgevoelig zijn. Onze Schüco profielen zijn bovendien rondom versterkt met staal. Hierdoor sluiten ze hun hele levensduur exact aan. Verruil uw houten kozijnen voor kunststof kozijnen en merk het verschil (in wooncomfort en in uw portemonnee).

Gratis inbraakwerend beslag

Kunststof hoeft u nooit te schilderen. U kiest bij aanschaf de kleur die u wenst. Doordat u bij ons op alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien standaard inbraakwerend beslag krijgt, is uw woning behalve duurzaam, isolerend en onderhoudsarme ook nog eens beschermd tegen inbrekers.

Warmte- en geluidsisolerend

Onze nieuwste Schüco profielen zijn dieper (120 mm) dan de bekende Accent variant (112 mm). Hierdoor heeft uw kozijn een extra luchtkamer en isoleert nóg beter. Groot voordeel is dat er met gemak triple glas in past. U kunt kiezen uit een Blok profiel (6 graden profielhoogte) of een Facet profiel (15 graden). Zo weet u zeker dat het binnen lekker behaaglijk blijft in de winter en binnen niet te warm is in de zomer. Isoleren vanwege temperaturen is heerlijk, maar ook geluidsisolatie zorgt voor een beter woongenot. En het past prima bij duurzaam verbouwen en energiebesparing.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Isolerende kunststof kozijnen:

  • gaan 50 jaar mee;
  • isoleren erg goed (tegen koud, warmte én geluid);
  • zijn tot wel 10x recyclebaar;
  • staan garant voor een lagere energierekening;
  • veroorzaken geen milieubelasting en inspanning voor het verven van uw woning;
  • zijn inbraakwerend.

Bezoek onze showroom in Ede

Informeer bij uw gemeente naar subsidies voor het duurzaam verbouwen van uw woning en kijk op www.energiebepaarlening.nl voor alle mogelijkheden over voordelige financiering. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede voor een woonadvies op maat. Kijk rond en laat u vrijblijvend adviseren over de tal van mogelijkheden om op uw woning te verduurzamen en dus uw energierekening naar beneden bij te stellen. Uw kunststof kozijnen verdienen zichzelf terug.

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.