Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Met een veranda verlengt u het buitenleven

Het wás me de zomer wel. Steeds opnieuw verrasten de weergoden ons met prachtig weer. Het is zelfs een serieuze Indian Summer geworden. We hebben inmiddels een half jaar heerlijke temperaturen en veel zonuren achter de rug, maar er is geen ontkomen meer aan: het tij gaat keren. De temperaturen zakken. Het is afgelopen met het buitenleven. Of misschien toch niet?

Kunt u geen afscheid nemen van het buitenleven? Bezoek dan de showroom van Kozijncenter Ede, want er ís een oplossing. Als u het hele jaar door wilt genieten van het buitenleven, kunt u kiezen voor een veranda.

Buiten zitten onder de terrasoverkapping

Onder een terrasoverkapping zit u buiten, maar blijft u droog. En koud hoeft het ook niet te zijn. Zeker niet als u de veranda (deels) dichtzet met een glazen schuifwand en eventueel aan de zijkanten dichtmaakt met spiekozijnen. Geen wind, geen kou, geen regen. U geniet van dichtbij van allerlei natuurverschijnselen in de tuin.

Comfortabele ruimte onder de veranda

Dus verander uw achtergevel in een schuifpui en plaats er een veranda tegenaan. Al kunt u natuurlijk ook gewoon via de achterdeur of de openslaande deuren de overkapping betreden. Met een veranda betrekt u de tuin bij uw woning, dit verhoogt het woongenot én zorgt voor een waardestijging van uw woning.

Binnenshuis zit u warm achter uw kunststof kozijnen. Loopt u de schuifpui, achterdeur of openslaande deuren door dan zit u in een gezellige en comfortabele ruimte in de buitenlucht. Extra vitamine D dus. Wordt het té zonnig dat zijn er tal van mogelijkheden voor zonwering.

Veranda is ’the place to be’

In het dagelijks leven wordt uw overkapping uw favoriete plek. Om te genieten van de veranderende tuin, een boekje te lezen of gewoon lekker te mijmeren in het zonnetje. Met een glazen schuifwand onder uw veranda is het een heerlijke ‘buitenruimte’. Als u er een geïsoleerde vouwwand onder plaatst, creëert u meer een serre en is het er zelfs midden in de winter heerlijk comfortabel. Laat de kou maar komen, toch?

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.