Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede - Schüco kunststof kozijnen

Nieuwe kunststof kozijnen als warme broodjes over de toonbank

De eisen qua isolatie worden strenger en strenger. Als u nú nieuwe kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui nodig hebt omdat het hout écht te oud is om nog op te lappen. De media staat er bol van: ‘gasloos bouwen’ en ‘nul op de meter’. Bij nieuwbouw zwaaien de RC-waardes en U-waardes u om de oren, maar hoe zit dit met bestaande bouw?

Op weg naar triple glas

Waar doet u in de bestaande bouw goed aan met het oog op de toekomst? Simpel zat. Qua isolatiewaarde gaat er niets boven kunststof kozijnen. De nieuwste Schüco profielen van Kozijncenter Ede hebben een strakkere uitstraling en er zitten maar liefst zeven isolatiekamers in. De profieldiepte is zo gemaakt dat er met gemak triple glas in past. Dat is nu nog niet verplicht, maar de kans is groot dat dit wel gaat gebeuren. U kunt alvast maar de juiste kozijnen ervoor hebben.

Nieuwe Schüco profielen voor kozijnen, ramen en deuren

Qua smaak kunt u met de nieuwste Schüco profielen twee kanten op. Van een LivIng profiel met Hollands Blok (15 graden) tot een Hollands Facet (6 graden). En natuurlijk in een van de 150 kleuren die we beschikbaar hebben. Desgewenst met aan de binnenzijde een andere kleur of structuur dan aan de buitenkant. Maar we maken er ook graag een raam, deur of schuifpui voor u van!

Met kunststof kozijnen een perfecte isolatie

Waar hout gevoelig is voor weersinvloeden, reageert kunststof daar niet op. Dat komt mede doordat de profielen van Kozijncenter Ede rondom versterkt zijn met staal. Geen beweging in te krijgen. Met kunststof kozijnen heeft u dus ook na 40 jaar geen kierende of rottende kozijnen.

Isolatie en ventilatie

Kijk samen met de adviseurs van Kozijncenter Ede ook even naar het juiste type isolatieglas. Bevraag ze ook even goed over ventilatie. Want hoe tegenstrijdig het ook klinkt: voor een gezond binnenklimaat is ventileren zeker zo belangrijk als isoleren.

Voordelen kunststof kozijnen

De nieuwe profielen hebben zich inmiddels in de praktijk meer dan bewezen. Of dit aan de energiebesparing ligt, aan de inbraakwerendheid of aan het feit dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn, precies weten we het niet. Maar ze zijn zeer geliefd. Om iedereen in alle rust te helpen, gaat Kozijncenter Ede vanaf januari daarom ook op de dinsdag open.
Maar eerst gaan we ons opladen. In de weken van kerst en oud en nieuw zijn we gesloten. Zaterdag 5 januari bent u weer van harte welkom in de showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Wij wensen u hele fijne feestdagen toe!

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.