Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Isolatieglas

Het beste isolatieglas voor uw kunststof kozijn

Kunststof kozijnen isoleren zeer goed, wat dat betreft zit u goed met onze isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Maar let op: het grootste tochtgat is het raam zelf.

De opgewekte warmte verlaat de woning vaak via de ramen. Daarom is de combinatie isolerend kozijn met isolatieglas van belang. Het is niet voor niets dat het juist die combinatie is waar de overheid subsidie op geeft. Hoe minder warmte per vierkante meter verloren (W/m2) hoe duurzamer.

Combinatie kunststof kozijn en glas

Behalve enkel glas (5.8 W/m2) en dubbel glas (2.8 W/m2), kunt u ook kiezen voor HR++ glas (1.1 W/m2) en zelfs triple glas (0.88 W/m2) triple glas. In dat laatste geval bestaat uw glas uit 3 lagen en heeft u het Energie Kozijn te pakken. Dit is het best isolerende kozijn dat er op dit moment op de markt is.

Extra diepe profielen

Onze kunststof kozijnen zijn speciaal gemaakt met een extra breed profiel zodat er met gemak triple glas inpast. Het hoeft niet per se, maar het kán wel. HR++ glas is ook heel goed isolatieglas. Het is maar net wat u wenst. Vaak speelt bij triple isolatieglas ook geluidisolatie een rol. Bijvoorbeeld bij woningen die aan een drukke weg staan of vlak bij een spoorwegovergang.

Verschillende soorten isolatieglas

Afhankelijk van uw situatie kiest u het glas dat het beste bij uw wensen past. Denk aan zonwerend glas, verwarmd glas, brandwerend glas, gehard glas veiligheidsglas, gelaagd glas veiligheidsglas, glas-in-lood en anti-reflecterend glas. Alle glassoorten zijn verkrijgbaar voor al onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Voordelen isolatieglas

  • sterk isolerend dus besparing op energierekening;
  • veel soorten beglazing;
  • vakkundige montage;
  • passend bij uw wensen;
  • voor ieder kozijn;
  • mogelijkheid van binnenzonwering tússen het isolatieglas.

Raamdecoratie tússen het isolatieglas

Wij adviseren u graag wat in uw situatie de beste keuze is. Zo hebben we zelfs raamdecoratie tussen het isolatieglas. Zo worden uw plissés of jaloezieën niet vies in bijvoorbeeld de keuken. Ook waaien ze niet kapot en worden niet nat als u het raam openzet.  Informeer naar Screenline van Pilkington.

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Bennekom, Veenendaal, Lunteren, Hoenderloo, Arnhem of Wageningen en bent u op zoek naar het juiste isolatieglas voor uw aan te schaffen kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui (die sterk op hout lijken). Maak een afspraak met onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede dan adviseren we u vrijblijvend uitgebreid over de mogelijkheden.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.