Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Over ons

Kunststof kozijnen koopt u bij Kozijncenter Ede

Kozijncenter Ede is een begrip in de regio. Van Lunteren en Wageningen tot Bennekom en Arnhem weten mensen Jaap Hendriksen te vinden voor kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren, een veranda, dakkapel dakraam. Maar ook voor binnen- en buitenzonwering bent u bij Kozijncenter Ede aan het goede adres.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en veranda’s

Jaap heeft als timmerman/metselaar jarenlang woningen gebouwd en verbouwd. Dus ook voor een bouwtechnisch advies gaat u met een gerust hart in zee met Kozijncenter Ede. Het ambacht staat hier nog hoog in het vaandel. Dankzij het partnerschap met Select Windows heeft Kozijncenter Ede een veelzijdig leveringsprogramma en profiteren zij mee van de nieuwste ontwikkelingen en hebben zij gezamenlijk inkoopvoordeel op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en dakramen. Ook voor garagedeuren weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Kozijncenter Ede is namelijk officieel Hörmann specialist.

Van kunststof voordeur tot achterdeur

Jaap verstaat zijn vak. Van voordeur tot achterdeur en tot aan een dakkapel op zolder of een volglazen vouwwand in uw achterpui. Omdat Jaap alleen voor perfecte resultaten gaat, werkt hij samen met vaste zzp’ers, die stuk voor stuk hun specialisme hebben. Per klus betrekt hij er de beste specialist bij.

Kunststof kozijnen

Ook bij het inmeten en plaatsen van bijvoorbeeld uw onderhoudsarme kunststof kozijnen treft u Jaap zelf ook regelmatig aan. In de showroom treft u Jaap of zijn collega product specialist waar ze u graag verder helpen op het gebied van woonadvies op maat. Ze denken graag van A tot Z met u mee, zowel in de showroom als in het bij u thuis inschatten van de mogelijkheden voor uw woonwens.

Bel ons voor een afspraak of bezoek onze showroom! De koffie staat klaar!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.