Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Over ons

Kunststof kozijnen koopt u bij Kozijncenter Ede

Verbouwcenter is een begrip in de regio. Van Lunteren en Wageningen tot Bennekom en Arnhem weten mensen Jaap Hendriksen te vinden voor kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren, een veranda, dakkapel dakraam. Maar ook voor binnen- en buitenzonwering bent u bij Kozijncenter Ede aan het goede adres.

Kunststof kozijnen, garagedeuren en veranda’s

Jaap heeft als timmerman/metselaar jarenlang woningen gebouwd en verbouwd. Dus ook voor een bouwtechnisch advies gaat u met een gerust hart in zee met Kozijncenter Ede. Het ambacht staat hier nog hoog in het vaandel. Dankzij het partnerschap met Select Windows heeft Kozijncenter Ede een veelzijdig leveringsprogramma en profiteren zij mee van de nieuwste ontwikkelingen en hebben zij gezamenlijk inkoopvoordeel op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s en dakramen. Ook voor garagedeuren weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt. Kozijncenter Ede is namelijk officieel Hörmann specialist.

Van kunststof voordeur tot achterdeur

Jaap verstaat zijn vak. Van voordeur tot achterdeur en tot aan een dakkapel op zolder of een volglazen vouwwand in uw achterpui. Omdat Jaap alleen voor perfecte resultaten gaat, werkt hij samen met vaste zzp’ers, die stuk voor stuk hun specialisme hebben. Per klus betrekt hij er de beste specialist bij.

Kunststof kozijnen

Ook bij het inmeten en plaatsen van bijvoorbeeld uw onderhoudsarme kunststof kozijnen treft u Jaap zelf ook regelmatig aan. In de showroom treft u Lucie; zij ondersteunt Jaap op het gebied van woonadvies op maat. In de 5 jaar die Lucie in deze branche werkt, heeft zij een schat aan ervaring opgedaan. Zij denkt graag van A tot Z met u mee, zowel in de showroom als in het bij u thuis inschatten van de mogelijkheden voor uw woonwens.

Bel ons voor een afspraak of bezoek onze showroom! De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Kozijncenter Ede
Hoorn 33
6713 KR Ede

 0318 646 108
 info@kozijncenter-ede.nl

Openingstijden showroom:

i.v.m. het Coronavirus werken wij alleen op afspraak. Wilt u contact opnemen met ons om een afspraak te maken?

Di. t/m vr. van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Advies op afspraak

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Wij werken i.v.m. COVID-19 op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.  U kunt ons ook bellen op 0318 646 108.