Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof optisch schuifraam

Het gemak van een optisch schuifraam

Een optisch schuifraam lijkt op een Amsterdams verhuisraam waarbij het onderste deel voor het bovenste deel omhoogschuift, maar is het niet. Feitelijk is het een onderhoudsarm en isolerend kunststof draaikiepraam met een vast bovenlicht.

Een optisch schuifraam is een ideale oplossing als u een klassieke jaren 30 woning of ambtwoning heeft waarvan u het houten schuifraam in ere wilt herstellen, zonder dat u hoeft te duwen en trekken om het raam in beweging te krijgen. U kiest simpelweg voor een onderhoudsarm en zeer gebruiksvriendelijk kunststof optisch schuifraam.

Voordelen van een optisch schuifraam van kunststof
  • authentieke uitstraling van een houten schuifraam;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • lichte bediening van het raam;
  • draai-, kiep- en 4 ventilatiestanden;
  • vakkundige montage;
  • niet van hout te onderscheiden;
  • op maat gemaakt in Nederlandse fabriek;
  • in de kleur en structuur die u wenst;
  • 15 jaar garantie op kozijn, kleur en structuur.
Look-a-like houten schuifraam

Natuurlijk kiest u de kleur en structuur die bij uw woning past. Doordat onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien niet van hout te onderscheiden dankzij de houtnerfstructuur en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek), lijkt het alsof u een authentiek houten schuifraam heeft. Feitelijk is het dus een isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend draaikiepraam.

Bezoek de showroom

Woont u in de buurt van Mossel, Benedeneind, Wageningen, Nijverkamp, Hoekelum, Veenendaal of Ederveen en bent u voornemens uw jaren 30 woning te renoveren? Als u uw Amsterdams verhuisraam/boerderijraam/Amsterdams schuifraam in oude stijl wil herstellen, dan kiest u voor een optisch schuifraam. Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek de showroom aan de Hoorn 33 in Ede, dan praten we u graag bij over de mogelijkheden van een optisch schuifraam.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.