Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof deuren

Kunststof deuren in Ede

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Van voordeuren, achterdeuren, garagedeuren, openslaande tuindeuren tot balkondeuren. Voor de aanschaf van al deze deuren is een gedegen advies van belang.

Kunststof achterdeur, balkondeuren en meer

Ook voor achterdeuren, openslaande deuren en balkondeuren is een gedegen advies van belang. Welke deur u ook zoekt, wij stemmen uw kunststof deur en kozijn perfect op elkaar af en leggen u alles uit over de verschillende garagedeuren in ons assortiment. De nieuwe innovaties zoals de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen, de houtstructuur en de nieuwe slanke rolbandscharnieren zorgen voor een kunststof deur met de looks van hout.

Kunststof deur: inbraakveilig

Deuren van kunststof zijn onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend. Belangrijk, want naast een representatieve functie heeft de deur ook een aantal technische functies. We willen immers ook graag het weer en dieven buiten de deur houden. Onze onderhoudsarme deuren hebben standaard SKG*** deurbeslag en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met kunststof deuren en kunststof kozijnen hoeft u bovendien nooit meer te schilderen. De deur en het kozijn schoonmaken met een vochtige doek volstaat.

Schüco profielen met VKG Keurmerk

Al onze deuren zijn gemaakt op basis op basis van Schüco profielen die in de Select Windows fabriek versterkt worden met staal. Dat wij voor absolute kwaliteit gaan, bewijst ons VKG Keurmerk. Deze certificering houdt in dat wij voldoen aan de strengste eisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt. Een onafhankelijke partij controleert de kwaliteit van onze kunststof deuren, kozijnen en de montage ervan. Hiermee koopt u betrouwbaarheid en zekerheid.

Kunststof deur met Hollandse onderdorpel

Wij maken het geheel mooi af met een Hollandse onderdorpel. Leverbaar in de kleuren zwart of grijs en optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel. Maar met een hogere isolatiewaarde én tegen kunststof prijzen.

Voordelen van kunststof deuren

 • deuren zelf samen te stellen;
 • bijpassend kunststof kozijn;
 • mogelijk in 150 kleuren met houtnerf, matte of metallic structuur.
 • zowel de kunststof deuren als de kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde;
 • slanke rolbandscharnieren op alle kunststof deuren;
 • kunststof deuren met een hout look;
 • onderhoudsarm (schoonmaken met een doek is voldoende);
 • isolerend en tochtvrij;
 • vakkundige plaatsing;
 • inbraakwerend (standaard deurbeslag SKG***);
 • onze deuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
 • bijpassende Hollandse onderdorpel;
 • 15 jaar garantie op de kunststof deur, de montage en de kleur/structuur.

Meer weten over kunststof deuren?

Overweegt u een kunststof voordeur, achterdeur, tuindeur of balkondeur aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van een kunststof deur? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze deuren met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Kunststof deuren van Select Windows in een vtwonen metamorfose

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.