Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Gevelbekleding

Onderhoudsvriendelijke gevelbekleding van Keralit

Kozijncenter Ede heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij voor gevelbekleding en dakrandpanelen het merk Keralit gebruiken. Omdat de producten van kunststof zijn, is schilderen niet langer nodig.

Blijvende mooie afwerking met Keralit

Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Uw gevelbekleding en dakrandpanelen lijken van hout, maar zijn van kunststof. Dat betekent: geen afbladderende verflagen en geen glansverlies. U beschikt voortaan over stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Af en toe schoonmaken, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Kozijnen en gevelbekleding exact gelijk van kleur

U kiest de kleur die u wenst. De structuur en kleur van de gevelbekleding en de dakrandpanelen is gelijk aan die van uw kunststof kozijnen. Hierdoor is kleurverschil onmogelijk. Zowel het kunststof als de structuur zijn niet gevoelig voor weersinvloeden.

Modellen en kleuren

Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in meer dan 30 kleuren (ook in houtstructuur).

  • Sponningsdeel 143: het traditionele model. Zowel horizontaal als verticaal te gebruiken
  • Sponningsdeel 190: brede plank met strakke lijnen. Zeer geschikt voor moderne toepassingen.
  • Potdeksel 177: brede overlappende panelen. Zowel klassiek als eigentijds.

Geen naden, schroef- en boorgaten

Bij de montage zijn lengtes van zes meter te halen. U heeft dus geen zichtbare naden. Tevens ziet u geen schroef- of boorgaten.

Voordelen Keralit gevelbekleding

  • lijkt op hout, maar is van onderhoudsarm kunststof;
  • zonder zichtbare naden, schroef- en boorgaten;
  • blijvend kleurvast (nooit meer schilderen);
  • lange levensduur (10 jaar garantie).

Meer weten over gevelbekleding of dakrandpanelen

Wilt u niet langer het dak op om te schilderen? Laat u dan eens informeren over Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen. Zelfs Keralit leverancier Heering beveelt Kozijncenter Ede aan. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.