Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Binnenzonwering

Haal de beste binnenzonwering in huis

Zoals het woord al zegt, hangt binnenzonwering aan de binnenzijde van uw woning. Niet zelden doet raamdecoratie dienst als zonwering: zo heeft u twee vliegen in één klap. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil. Wij hebben de twee beste merken voor u geselecteerd.

Verosol binnenzonwering

Binnenzonwering van Verosol zorgt ervoor dat de warmte van de zon buiten wordt gehouden, terwijl het zonwerende textiel wel in gedoseerde mate licht doorlaat. De gemetalliseerde coating aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de warmte op warme dagen buiten blijft en in de winter binnen. Onze zonwering is verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen.

Voordelen Verosol

 • houdt de warmte buiten;
 • laat licht in gedoseerde mate door;
 • keuze uit vele soorten systemen en kleuren;
 • handmatig en elektrisch te bedienen;
 • voorzien van een unieke gemetalliseerde coating.

Screenline® jaloezieën of plissés tussen glas

Met Pilkington Insulight™ met Screenline® worden uw dromen werkelijkheid! Bij dit innovatieve systeem zitten uw jaloezieën (kantelbaar en optrekbaar) en plissés black-out (decoratief vouwende stof: optrekbaar 100% verduisterend honingraadstof) tússen het dubbele glas gemonteerd. Wind, vuil en vocht maken dus geen schijn van kans. Het systeem is volledig geïntegreerd, is vrij van onderhoud en dus duurzaam. U bedient de binnenzonwering of raamdecoratie die tussen het glas zit handmatig of elektrisch.

Voordelen Screenline®

 • nooit meer schoonmaken (hygiënisch);
 • ventileren met zonwering gesloten;
 • grote variatie in kleuren en uitvoeringen;
 • de Screenline®-systemen zijn elektrisch of handmatig te bedienen;
 • warmte en licht reguleren;
 • perfecte samenwerking met HR++ isolatieglas.

Raamdecoratie van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Meer weten over onze binnenzonwering

Wilt u meer informatie over Verosol of Screenline® binnenzonwering? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van binnenzonwering met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.