Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede Kunststof Kozijnen en Zonwering - kunststof voordeur tocht buiten de deur

Kunststof voordeur: zet de tocht buiten de deur

Ventilatie is belangrijk in de geïsoleerde huizen van tegenwoordig. Met ventilatie zorgt u ervoor dat lucht in beweging komt en zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Maar u wilt wel graag de toevoer van frisse lucht in huis kunnen beheersen; via roosters of een mechanisch ventilatiesysteem. Is dat niet het geval, dan heeft u te maken met tocht.

Tochtstrips bij de voordeur

Zeker in de winter ervaren we tocht als hinderlijk, ongezellig en vooral koud. Bijstoken heeft geen zin, want de warmte verdwijnt langs de kieren zo weer naar buiten. Uiteindelijk voelt de hele woning kil. De kou uit de hal verspreidt zich namelijk snel via het trappenhuis door het hele huis. U kunt aan de slag met tochtstrips om de kieren tussen het hout te verkleinen. Soms helpt dit ook om het rammelen van de deur tegen te gaan als het waait. Maar het blijft dweilen met de kraan open.

Kunststof voordeur tocht buiten de deur

Hout is onderhevig aan weersinvloeden. Kleine kieren worden groter en u krijgt steeds meer last van tocht. Tip: ga voor een nieuwe voordeur. Kunststof reageert niet op weersinvloeden. Zo sluit een kunststof voordeur perfect en blijft dat ook doen. De isolatiewaarde is zeer hoog, dus u bent lekker duurzaam bezig. Bij Kozijncenter Ede stelt u de voordeur helemaal naar eigen smaak samen.

Voordeur is het visitekaartje van uw woning

Binnenshuis voelt het met de komst van uw kunststof voordeur direct behaaglijk en ook vanaf de buitenzijde heeft u weer een fantastisch visitekaartje. De kleur die u kiest, vervaagt niet in de loop der tijd. En dat zonder te verven! Enkel af en toe met een vochtige doek over uw voordeur en klaar bent u.

Veiligheid van staal

Blijf dus niet tobben met kou in huis en bezoek de showroom van Kozijncenter Ede aan de Hoorn 33 in Ede. U vindt hier kunststof voordeuren van Select Windows met de uitstraling van hout, kunststof voordeuren met een aluminium uitstraling en aluminium voordeuren van Hörmann. Leef u uit met de indeling, de kleur, soorten glas, brievenbus en welke tierelantijnen dan ook. Welke deur of uitstraling u ook kiest, al onze voordeuren hebben de veiligheid van een stalen voordeur. Dat bewijst het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.