Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede kunststof kozijnen en zonwering - zwarte kunststof kozijnen

Zwarte kunststof kozijnen met LIGNA

Zwarte kozijnen zijn hip. Sla de woonbladen maar open of kijk op Pinterest: zwart maakt chic. Van taatsdeuren tot zwarte muren en zwarte accessoires. Om de uitstraling door naar buiten te trekken, zien we tegenwoordig vaak zwarte kozijnen.

Zwarte kunststof kozijnen

Fantastisch dat de kwaliteit van de folie tegenwoordig zó goed is dat ook kunststof kozijnen in de kleur zwart verkrijgbaar zijn. Heerlijk toch? U profiteert dus met uw zwarte LIGNA kozijnen van alle voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien (onderhoudsarm, inbraakwerend, duurzaam en isolerend) én u geniet tevens van de traditionele uitstraling van hout.

LIGNA: een vlammende houtnerf

De LIGNA folie is van kunststof, maar deze lijkt exact op hout. Dan hebben we het niet over een houtnerf computerprintje, maar een échte zijdeglas vlammende houtnerf structuur. Precies zoals we dat van hout kennen.

Hoe hip wilt u zijn?

Hoe hip wilt u zijn? Zowel de kozijnen, de voordeur, de schuifpui, de ramen als de openslaande tuindeuren kunt u bij Kozijncenter Ede in een LIGNA structuur krijgen. Is zwart toch niet zo úw stijl en heeft u liever een andere trendkleur? De unieke LIGNA structuur is onder meer verkrijgbaar in de trendkleuren grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antracietgrijs en staalblauw. Deze trendkleuren zijn onderdeel van onze kleurenwaaier die 150 kleuren en structuren telt en u een ruime keuze biedt.

Uitstraling en isolatiewaarde

Welke kleur u ook prefereert, u kiest de LIGNA kleur op het Schüco kozijn dat u mooi vindt. Dat kan zijn een kozijnprofiel van 112 millimeter diep (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel met een hellingshoek van 6 graden (Blok Profiel) of 15 graden (Hollandse Facet). Behalve de uitstraling zegt een dieper kozijn ook veel over de isolatiewaarde.

Bezoek de showroom

Neem voor meer informatie over LIGNA kozijnen contact op met de adviseurs van Kozijncenter Ede. Wij inspireren u graag en geven vrijblijvend advies. Kom langs in de showroom aan de Hoorn 33 in Ede, de koffie staat klaar!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.