Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

vtwonen metamorfose met aluminium vouwwand - gooi de deuren maar open

Jaaaa, het is lente! Gooi de deuren maar open!

21 Maart is geweest, het is lente. De lucht voelt opeens anders, de vogels sjilpen vrolijker in het rond en ook de mensen lijken sinds vandaag opeens stukken opgewekter. Áls de zon ook maar even doorbreekt, voelt u direct de warme straling. Tijd om u voor te bereiden op een prachtig seizoen…gooi de deuren maar open!

Schuifpui, vouwwand en openslaande deuren kunnen open

Wat is het heerlijk om de komende weken de schuifpui, vouwwand en de openslaande deuren open te zetten zodat u ontspannen de tuin in wandelt. Gewoon om weer eens een kopje koffie in uw tuin te drinken of wie weet zelfs buiten te eten. Wát een vooruitzicht.

Het buitenleven kan beginnen, gooi de deuren maar open

Het lentegevoel begint met een schuifpui ’s ochtends al als u de schuifpui of de tuindeuren op een kiertje zet. Voorzichtig komt de frisse lucht van buiten naar binnen. Langzaamaan wordt het kiertje groter en slaat u de tuindeuren volledig open. Het buitenleven kan beginnen.

Kozijnen schilderen?

Nog voordat het écht fantastisch weer wordt, heeft u mooi de tijd om de loungekussens te wassen, de terrastafels en -stoelen te poetsen en in het ergste geval: uw woning te (laten) schilderen. Want reken maar dat de kale plekken op het hout zichtbaar zijn als u in de tuin zit.

Woning verduurzamen

Daarom kiezen veel mensen voor kunststof kozijnen. Deze zijn in 150 kleuren en structuren verkrijgbaar en hoeft u nooit te schilderen. Het geheel lijkt dankzij allerlei innovaties exact op hout. U bent direct goed op weg om uw huis te verduurzamen, want de kunststof kozijnen van Kozijncenter Ede zijn gemaakt op basis van Schüco profielen, voorzien van het VKG Keurmerk en zijn enorm isolerend.

Bezoek de showroom in Ede

Woont u in de buurt van Ede, Bennekom, Velp of Rhenen en overweegt u onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Bezoek dan onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van raamdecoratie van Screenline® tússen het isolatieglas van uw schuifpui? Uw jaloezieën of plissés zitten goed beschermd dus hebben niets te lijden onder een windvlaag of regendruppels. Zo heeft u dit seizoen nóg meer tijd om te genieten van het buitenleven.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.