Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede kunststof kozijnen en zonwering - openslaande deuren - tuindeuren van kunststof

Extra woongenot met onderhoudsarme kozijnen

Met een kunststof schuifpui met onderhoudsarme kozijnen creëert u extra woongenot. U hoeft nooit meer te schilderen en opent en sluit uw schuifpui met één vinger. U zit de komende 40 jaar onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend én duurzaam.

schuifpui schilderen? 

Toch die hoezen van de loungekussens niet gewassen toen u ze een half jaar geleden opborg? En ook geen aandacht meer besteed aan de schuifpui die stroef loopt? Met het schoonmaken van uw ramen, valt het op dat de kozijnen schreeuwen om een laag verf.

U ontkomt er niet aan: werk aan de winkel. Maar waar start u? Eerst de schuifpui laten maken, dan de schilder laten komen om de plekjes weg te werken en de kozijnen te schilderen. En daarna nog eens advies vragen over de ruit die er in de schuifpui zit. De kans is groot dat deze namelijk niet doorvalveilig is. Daar gaat uw vakantiegeld, hoor ik u denken.

Schuifpui is soepel te openen en te sluiten

Het kan ook anders: overweeg een kunststof schuifpui met onderhoudsarme kozijnen. Een schuifpui van kunststof hoeft u nooit meer te schilderen, is standaard voorzien van doorvalveilig isolatieglas en is makkelijk te bedienen. Wie weet kunt u het naastgelegen raam erbij trekken zodat u een extra brede schuifpui kunt plaatsen. Hierdoor creëert u extra licht en ruimte waardoor uw woning stukken groter lijkt. Kozijncenter Ede adviseert u graag.

Energiebespaarlening

Omdat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien veel beter isoleren, kun u wellicht profiteren van de Energiebespaarlening die speciaal voor dit soort energiebesparingen in het leven is geroepen. U betaalt de rente van het geld dat u bespaart op uw energierekening.

Vlammende houtnerf structuur

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Kozijncenter Ede zijn in 150 kleuren te verkrijgen. Met de zijdeglans houtvlammende LIGNA structuur is het verschil met hout onzichtbaar geworden. We hebben zelfs de hipste zwarte kunststof kozijnen. U kiest de kleur en het kozijnprofiel dat past bij de stijl van uw woning.

Extra woongenot met onderhoudsarme kozijnen

Onderhoudsarme kozijnen brengen u de komende 40 jaar flink wat woongenot: u bespaart op uw energiekosten, zit inbraakveilig, onderhoudsarm én u hoeft niet meer aan uw schuifpui te lopen sjorren. Dat scheelt u volgend jaar om deze tijd al heel wat tijd. Tijd die u ook lekker in de voorjaarszon kunt zitten in plaats van dat u schilders belt of de fysiotherapeut bezoekt omdat uw rug te lijden heeft onder de zware pui die u nu heeft.

Bezoek de showroom in Ede

Woont u in de buurt van Ede, Bennekom, Velp of Rhenen en overweegt u onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui? Bezoek dan onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.