Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png

Veranda’s

Met een veranda leeft u buiten

Kozijncenter Ede levert en monteert terrasoverkappingen van het merk Pallazzo. Dit vooraanstaande veranda merk staat bekend om de goede kwaliteit in afwerkingen en hun degelijkheid. Verder is Palazzo gespecialiseerd in grote overspanningen. Een ideale partner op het gebied van terrasoverkappingen.

Een veranda als verlengstuk van uw woning

Met de veranda’s van Pallazzo kunt u lekker lang buiten zitten. U zit beschut en geniet maximaal van uw avonden. Ook als het iets frisser wordt. Met dit verlengstuk van uw woning investeert u op een duurzame manier in uw woning en uw tuin. Wist u dat het dak standaard voorzien is van gehard veiligheidsglas en dat u de mogelijkheid heeft uit te breiden met verlichting, verwarming en zonwering?

U zit lekker beschut onder uw veranda

U heeft er met een veranda als het ware een tuinkamer bij. Als u nóg meer beschermd wilt zitten, kiest u voor spiekozijnen (zijwanden) links en of rechts en aan de voorzijde een schuifsysteem of een schuifdraaisysteem die u (deels) open of dicht zet. Ideaal bij wind en inregening.

Voordelen van een terrasoverkapping

  • dient als verlengstuk van uw woning;
  • het dak is voorzien van gehard veiligheidsglas;
  • uit te breiden met verlichting, verwarming en zonwering;
  • uw zit altijd droog;
  • in alle kleuren leverbaar;
  • vakkundige plaatsing;
  • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
  • optioneel: spiekozijnen, draaisysteem of schuifdraaisysteem.

Nieuw bij Kozijncenter Ede; Pallazzo SQOPE

Kubistisch karakter in de tuin

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. de Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasopvervlakken, dus veel natuurlijk daglicht.

de SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Meer weten over veranda’s?

Overweegt u een veranda aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze terrasoverkappingen met u. Na een adviesgesprek maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u met uw veranda het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.