Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Veranda’s

Met een veranda leeft u buiten

Kozijncenter Ede levert en monteert terrasoverkappingen van het merk Pallazzo. Dit vooraanstaande veranda merk staat bekend om de goede kwaliteit in afwerkingen en hun degelijkheid. Verder is Palazzo gespecialiseerd in grote overspanningen. Een ideale partner op het gebied van terrasoverkappingen.

Een veranda als verlengstuk van uw woning

Met de veranda’s van Pallazzo kunt u lekker lang buiten zitten. U zit beschut en geniet maximaal van uw avonden. Ook als het iets frisser wordt. Met dit verlengstuk van uw woning investeert u op een duurzame manier in uw woning en uw tuin. Wist u dat het dak standaard voorzien is van gehard veiligheidsglas en dat u de mogelijkheid heeft uit te breiden met verlichting, verwarming en zonwering?

U zit lekker beschut onder uw veranda

U heeft er met een veranda als het ware een tuinkamer bij. Als u nóg meer beschermd wilt zitten, kiest u voor spiekozijnen (zijwanden) links en of rechts en aan de voorzijde een schuifsysteem of een schuifdraaisysteem die u (deels) open of dicht zet. Ideaal bij wind en inregening.

Zonweringscherm Ikuno®

Pallazzo Ikuno® is een elektrische zonwering die kan worden gemonteerd bovenop alle Pallazzo terrasoverkappingen, met uitzondering van de Lounge. Het Ikuno scherm is wind- en waterbestendig en dankzij de elektrische aandrijving kan het eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

 • hoogwaardig acryldoek
 • wind- en waterbestendig
 • elektrische aandrijving
 • 9 standaard trendkleuren
 • gemonteerd op het dak.

Pallazzo SQOPE - Kozijncenter Ede

Kubistisch karakter in de tuin met de Pallazzo SQOPE

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. De Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasoppervlakken, dus veel natuurlijk daglicht. De SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Pallazzo SQOPE - Kozijncenter Ede

Voordelen van een terrasoverkapping

 • dient als verlengstuk van uw woning;
 • het dak is voorzien van gehard veiligheidsglas;
 • uit te breiden met verlichting, verwarming en zonwering;
 • uw zit altijd droog;
 • in alle kleuren leverbaar;
 • vakkundige plaatsing;
 • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
 • optioneel: spiekozijnen, draaisysteem of schuifdraaisysteem.

Meer weten over veranda’s?

Overweegt u een veranda aan te schaffen en heeft u daardoor behoefte aan meer informatie? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze terrasoverkappingen met u. Na een adviesgesprek maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u zodat u met uw veranda het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.