Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede Kunststof kozijnen - Select Windows Energie Kozijn

Verduurzaam uw woning met Kozijncenter Ede en Huis & Zon

Iedereen snapt vandaag de dag de noodzaak om woningen te verduurzamen. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee, want de energieprijzen liegen er niet om. En de investering betaalt zich terug in een beter energielabel, een lagere energierekening en een hogere woningwaarde. Kozijncenter Ede helpt u graag op weg met deskundig advies.

Isolerende kozijnen

Er zijn tal van mogelijkheden om op energie te besparen. De meest slimme manier is om uw woning te isoleren. Niet alleen met tochtstrippen of dak- en muurisolatie maar ook door het plaatsen van isolerende kozijnen. Zeker in combinatie met het juiste isolatieglas behaalt u enorme winsten.

Energie Kozijn

Met het oog op energiezuinig bouwen, blijft Kozijncenter Ede ontwikkelen. Ons nieuwe Energie Kozijn is opgebouwd uit een kozijnprofiel van Schüco met maar liefst zeven luchtkamers -waardoor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien nóg beter isoleren. U heeft daarbij de keuze uit Hollands Blok of Hollands Facet. Dit kozijn met triple glas zorgt zeker voor een lagere energierekening.

Zonwering en raamdecoratie

Met het zonwering en Luxaflex raamdecoratie aanbod van onze partner Huis & Zon maken wij uw verbouwing af! We leveren bijvoorbeeld ook binnenzonwering van Verosol, dat naast decoratief ook een isolerende werking heeft. Het houdt in de winter de kou buiten en in de zomer weert het gemetaliseerde doek de warmte. Heel duurzaam!

Subsidie op energiezuinig verbouwen

De kans is groot dat de overheid meebetaalt aan uw verbouwing, vooral nu de subsidiepot voor energiezuinig renoveren gevuld is. Kijk eens op energiesubsidiewijzer.nl en profiteer mee. U verdient uw kozijnen, ramen, deuren of schuifpui met isolatieglas snel terug dankzij een lagere energierekening. Maar ook voor een sterk isolerende garagedeur van Hörmann bent u bij ons aan het juiste adres. Meer informatie? Kom langs voor een persoonlijk advies in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.