Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

vtwonen metamorfose met aluminium vouwwand verthuizen

Verhuizen of verthuizen?

Wat zou het heerlijk zijn om de stap te zetten naar een andere woning. De huidige wijk en uw huis voldoen wel, maar u wilt iets anders, iets groters. Omdat de krapte op de huizenmarkt groot is, kiezen veel mensen voor verthuizen: verhuizen in eigen huis.

En waarom ook niet? U blijft in uw oude vertrouwde buurt, bespaart de rompslomp van verhuizen en bent nog goedkoper uit ook. Met een aantal aanpassingen aan uw huidige woning woont u weer als nieuw. Dat kan al met een nieuwe vloer of een nieuw bankstel. Veel mensen verthuizen omdat ze een duurzaamheidsslag willen maken. Zoals we in ons blog over de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) schreven, betaalt de overheid mee als u twee of meer energiebesparende maatregelen treft.

Ruimte creëren

Mensen laten tijdens het verthuizen regelmatig de oude houten kozijnen verwijderen en vervangen deze door isolerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Niet alleen de isolatie speelt een rol, ook de ruimte. Openslaande tuindeuren en een schuifpui geven dankzij de hoeveelheid licht een enorm gevoel van ruimte. Uw woongenot stijgt. Zelfs uw interieur frist ervan op.

Dakkapel geeft ruimte

Bent u behalve naar licht en ruimte ook echt op zoek naar meer kamers? Dan is een dakkapel op zolder een mooie investering (zéker nu uw spaargeld toch niets oplevert op de bank). U maakt van een rommelkamer een volwaardig kantoor of slaap/studeerkamer. Behalve uw woongenot, stijgt ook de waarde van uw woning. Vanzelfsprekend besteden we behalve aan de isolatie ook ruim de aandacht aan de juiste ventilatie.

Overweeg verthuizen en bezoek onze showroom

Er heerst een krapte op de huizenmarkt waardoor het lastig is om ertussen te komen momenteel. Stop met Funda uitpluizen en blijf lekker wonen waar u woont. Sluit u aan bij de verthuizers. Wilt u meer weten over hoe u uw huidige woning kunt upgraden? Neem dan contact met ons of bezoek de showroom aan de Hoorn 33 in Ede. We vertellen u graag over de duurzaamheidsslag die ú kunt maken.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.