Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede - SEEH - subsidie energiebespaarlening renoveer met kunststof kozijnen

Renoveer met kunststof kozijnen! De overheid betaalt mee

Ziet u ook regelmatig mensen in de buurt verbouwen? Waar doen ze dat toch van? Simpel: ze renoveren slim met kunststof kozijnen waardoor ze zowel gebruikmaken van subsidies als van de Energiebespaarlening. Ook ú kunt daar waarschijnlijk van profiteren.

Dus zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Investeer dan in kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. Als u er direct triple glas in laat zetten, creëert u het unieke Energie Kozijn. Dit kozijn heeft een extreem lage Uw-waarde. Dit houdt in dat er weinig warmte van binnen naar buiten lekt.

Subsidies voor duurzame kozijnen

Behalve duurzame kozijnen met triple glas, is het verstandig om te informeren naar nóg een energiebesparende maatregel voor uw woning. Denk aan muur-, dak- of vloerisolatie. Zolang u maar twee of meer energiebesparende maatregelen neemt, kunt u in elk geval putten uit de subsidiepot van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Energiebespaarlening

Verder kunt u een aanvraag doen voor een Energiebespaarlening. U leent dan tegen zeer gunstige voorwaarden. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken.
U houdt op de lange termijn natuurlijk ook nog geld over omdat u kunststof kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Waarde woning stijgt

Vindt u het zonde om uw spaarrekening aan te boren voor een duurzaamheidsslag? Bedenk dat dat uw woongenot stijgt en uw woning meer waard wordt met een duurzame voordeur, schuifpui of openslaande deuren. Bovendien profiteert u iedere maand van een lagere energierekening. En hé, uw spaargeld levert momenteel op de bank ook niets op.

Bezoek de showroom in Ede

Verschillende gemeenten houden er óók nog eens eigen subsidieregelingen op na. Check de energiesubsidiewijzer of dat ook voor u geldt. Bent u overstag? Neem dan voor meer informatie over kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.