Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Huis en Zon van Kozijncenter Ede is Luxaflex Inspiration Dealer

Bezoek onze Luxaflex inspiratie shop – onderhoudsarme kozijnen verdienen mooie raamdecoratie

U heeft eindelijk de kunststof kozijnen die u zo graag wilt. Dat betekent profiteren van een perfecte isolatie. Is het geen heerlijk vooruitzicht dat u uw ramen, voordeur, balkondeur of schuifpui nooit meer hoeft te schilderen?

Luxaflex Inspiratie Shop

Enorm praktisch allemaal, maar denkt u ook aan de finishing touch? Met de juiste raamdecoratie creëert u sfeer. Daar slaat u direct de spijker op z’n kop: de juíste raamdecoratie. Het is verstandig om u vooraf te laten adviseren wat u met de raamdecoratie en zonwering kunt en wilt. In onze vernieuwde Luxaflex Inspiratie shop bent u van harte welkom voor een passend advies inclusief vrijblijvende offerte.

Voor iedere opening een passende oplossing

Vervangt u bijvoorbeeld een naar buiten draaiend raam door een onderhoudsarm draaikiepraam, komt u waarschijnlijk niet meer weg met uw huidige rolgordijn. Een draaikiepraam draait naar binnen en dan hangt opeens uw rolgordijn in de weg. Geen nood: Kozijncenter Ede heeft voor iedere opening in uw woning een oplossing op maat en naar wens. Een kozijn, schuifpui of deur en om het netjes af te maken, eventueel ook voorzien van raamdecoratie,  binnen- en/of buitenzonwering.

Duettes, shades, markiezen en screens van Luxaflex

Om een extra breed pallet aan oplossingen te bieden, zijn wij met onze zonweringafdeling Huis en Zon sinds een jaar zelfs Luxaflex inspiration dealer. Zowel voor binnen- als buitenzonwering. Van duettes, shades en jaloezieën tot rolgordijnen voor binnen- en vensterzonwering, knikarmen, markiezen, rolluiken, buitenjaloezieën, rolluiken en screens voor buiten. Luxaflex past qua kwaliteit, garantie en service perfect in het assortiment van Kozijncenter Ede.

Screenline ® zonwering

We maken alles exact passend en weten hoe we uw kozijnen niet beschadigen. Afhankelijk van uw woonsituatie vinden we samen altijd een passende raamdecoratie of buitenzonwering. Al is Luxaflex nóg zo’n goed, sterk en veelzijdig merk, tegen vocht, wind en vet is geen raamdecoratie opgewassen. Daarom adviseren wij voor de badkamer of keuken Screenline ®. Uw plissés, jaloezieën of plissés black out zitten beschermd tússen het isolatieglas.

Bezoek de showroom in Ede

Omdat iedere woonsituatie en woonwens anders is, nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede zodat we u de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.