Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren verbeteren de sfeer in uw woning

‘DEUR DICHT!’ in menig gezin galmen deze woorden dagelijks door het huis. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat de tussendeur vanuit de garage naar de woning anders voor een tochtgat zorgt. Zeker als uw garage de enige toegangsdeur naar de tuin is, zult u dit herkennen.

Daarom is Jaap Hendriksen, eigenaar van Kozijncenter Ede, zo te spreken over Hörmann garagedeuren. Met deze sterk geïsoleerde openslaande garagedeuren is het niet langer nodig om elkaar continu te wijzen op een deur die dicht moet, want tochtgaten zijn verleden tijd. Garagedeuren die de sfeer in huis verbeteren!

Openslaande garagedeuren

Groot voordeel van de openslaande geïsoleerde openslaande garagedeuren is dat u enkel de brede loopdeur gebruikt om uw fiets of tuinapparatuur uit de garage te halen. U kúnt de beide deuren open gooien (tijdens het klussen bijvoorbeeld) maar mocht u het gevoel hebben dat uw ‘rommel’ te veel in de etalage staat, houd het dan bij één deur.

10 jaar garantie

Aangezien iedere woonsituatie anders is en geen woonwens gelijk, adviseren we u graag. “Wij zijn officieel Hörmann specialist dus weten wat er te koop is voor u. Wat al onze garagedeuren gemeen hebben is: inbraakveilig, goed geïsoleerd, vakkundige montage en 10 jaar garantie op het deurblad,” weet Jaap.

Openslaande garagedeuren ter vervanging kanteldeur

De openslaande garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Jaap tipt: “Omdat wij vinden dat iedereen zou moeten kunnen profiteren van de openslaande garagedeuren is type NT60-2 tot en met 30 juni extra aantrekkelijk geprijsd.”

Hörmann past bij iedere woningstijl

Qua uitstraling passen Hörmann garagedeuren eigenlijk altijd bij ieder type woning. De keuzes in kleur, motief, profilering, scharnieren en handgrepen zijn eindeloos. Kom langs in onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Daar praten we graag met u verder over de mogelijkheden van onze garagedeuren.

Is uw garagedeur aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op voor een offerte, of bezoek onze showroom aan Hoorn 33 in Ede. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een vrijblijvend woonadvies.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.