Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof Schuifpui is Veilig

Mijn kunststof schuifpui is veilig, duurzaam en onderhoudsarm

Marjolein kocht in Ede een tussenwoning uit 1978. “Ik heb flink verbouwd. Mede omdat het duurzamer en veiliger kon en moest.”

“De ramen waren oud waardoor veel warmte ontsnapte. De bouwkundige tipte me dat ik veel energie kon besparen door de houten ramen te vervangen door kunststof ramen. Ruimte, licht en zicht naar buiten vond ik zelf belangrijk punten, dus verving ik de achterdeur door een schuifpui van kunststof met HR++ glas,” legt Marjolein uit. “Kan ik dit voorjaar dus heerlijk van binnen naar buiten lopen.”

Onderhoudsarme schuifpui

Haar stukadoor had goede ervaringen met Kozijncenter Ede en stelde haar voor daar eens in de showroom te gaan kijken naar de mogelijkheden. Toen wist ze het zeker. “Mijn vorige woning was een nieuwbouwhuis waar een schuifpui in zat. Als je hier eenmaal de voordelen van ervaart, wil je niet anders meer. Dat onderhoudsarme van een kunststof schuifpui waar Jaap me over vertelde, sprak me ook wel aan,” bekent ze.

Een goed gevoel

Marjolein wist precies wat ze wilde. Door de plaats van de tv-aansluiting en de open haard in haar nieuwe stulpje had ze haar zinnen gezet op een schuifpui die uit twee delen bestaat. Met de opening links. De gordijnen bedekken links en rechts van de schuifpui keurig het stukje muur. “Ik vroeg ook bij een andere partij een offerte aan, maar bij Jaap voelde het goed.” De deal was snel rond.

Kunststof schuifpui is veilig dankzij Politiekeurmerk Veilig Wonen

Inmiddels geniet Marjolein van haar schuifpui waar hang- en sluitwerk op zit dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt. “Ik ervaar dit als een behoorlijke verbetering ten opzichte van de eerdere situatie.”

Nooit meer kozijnen schilderen

Haar kunststof kozijnen hebben een houtnerf waardoor het ook écht net echt hout is. “Een verschil: ik hoef de kozijnen nooit meer te schilderen. Aan de binnenzijde is het kozijn wit is en aan de buitenzijde donkergrijs. Echt prachtig,” vindt ze “Het hout boven de schuifpui wordt nog in dezelfde kleur grijs geverfd. Ooit ga ik daar Keralit gevelbekleding plaatsen, anders moet ik nog aan de slag met verf,” lacht ze.

Wilt u ook een schuifpui? Neem dan contact met ons op voor een offerte, of bezoek onze showroom aan Hoorn 33 in Ede. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een vrijblijvend woonadvies.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.