Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Partner-icoon1.png
Openslaande deuren

De zomer kan beginnen: sla de tuindeuren maar open!

‘s Ochtends staan de tuindeuren nog op een kier. Het vogelgezang vliegt zo uw woonkamer in. Later op de dag slaat u de tuindeuren helemaal open. Wát een vrijheid.

Ook ú kunt kiezen voor openslaande deuren. U bepaalt zelf de maten, de kleur, de stijl en de structuur. Wilt u moderne deuren met zijramen tot op de grond, of past een bovenlicht met glas in lood beter bij uw jaren’30 woning? Ook qua kleuren bent u bij ons aan het goede adres; van de typische Hollandse tinten als grachtengroen of monumentenblauw met houtnerf tot het tijdloze crème wit en trendy zwart! Alles is bij ons maatwerk, dus niets is te gek.

Slanke scharnieren op tuindeuren

Zowel openslaande tuindeuren als een schuifpui verlengen uw woonkamer. Heerlijk om vanuit huis zo de tuin in te lopen. Ik zie u al gaan met uw schalen vlees en vis voor op de barbecue.
Soms kiezen mensen eerder voor een schuifpui omdat ze de kapjes op kunststof deuren niet mooi vinden. Deze zijn inmiddels vervangen door ronde, slanke scharnieren in de kleur van uw kozijn. Daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Hoe woont u?

Iedereen woont anders en heeft andere woonwensen. Daarom laten we u graag de mogelijkheden zien in onze showroom. We komen vrijblijvend ter plaatse kijken naar uw woonsituatie als u dat op prijs stelt. Als u bijvoorbeeld al een loopdeur naar de tuin heeft, zou een schuifpui ook een goede keuze kunnen zijn. Ook als u weinig ruimte op uw terras of balkon heeft, is een schuifpui het overwegen waard. Wij adviseren u vrijblijvend.

Meer licht creëren

Sluit u zelf niet op tijdens het prachtige weer. Geniet met uw tuindeuren van buiten als u binnen bent en andersom. Zowel open als gesloten, doen tuindeuren en een schuifpui veel voor de sfeer in huis. U creëert meer licht waardoor uw woning groter lijkt. Dat is een mooi vooruitzicht he? En wat dacht u van de onderhoudsarme (nooit meer schilderen), inbraakveilige en isolerende eigenschappen van kunststof tuindeuren of een kunststof schuifpui?

VKG keurmerk
Wat u ook kiest, bij Kozijncenter Ede weet u zeker dat u goed zit. Wij voldoen namelijk aan de strengste eisen van het VKG keurmerk.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.