Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Energiebespaarlening

Energiebespaarlening bespaart!

U kunt uw spaargeld maar één keer uitgeven. Dat betekent: keuzes maken. Met de Energiebespaarlening kunt u misschien toch meer wensen verwezenlijken dan u in eerste instantie denkt.

Energiezuinig wonen loont

De Energiebespaarlening is namelijk een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken. Renoveer duurzaam en maak van uw woning een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Goed om te weten over de Energie bespaarlening

  • U mag tussentijds boetevrij aflossen
  • U kunt tot maximaal € 25.000 lenen (ZEP+/Nul op de Meter tot maximaal € 65.000,-)
  • Aantrekkelijke rente vanaf 1,5% (looptijd 10 jaar)

Meer informatie over lagere lasten en een duurzame woning?

Bent u nieuwsgierig naar uw besparingsmogelijkheden, financieringsopties en subsidie op kunststof kozijnen met HR++/+++ isolatieglas? Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij werken namelijk samen met het initiatief Energiebespaarlening en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.