Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Duurzaam renoveren

Kozijncenter Ede: uw eigen woning duurzaam verbouwen met kunststof kozijnen

Nieuwbouwwoningen moeten al voldoen aan het Bouwbesluit. Dat betekent ‘blik op vooruit’, energieneutraal bouwen en volledig van het gas af. Met de energietransitie voor de deur is het verstandig om ook bij renovatie werkzaamheden direct een duurzaamheidsslag te maken.

Duurzaam verbouwen en energiezuinig wonen

Bent u voornemens uw woning te renoveren? Denk dan naast zonnepanelen, een warmtepomp of muurisolatie ook eens aan kunststof kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui. Deze isoleren als de beste. Zeker met de juiste ventilatie komt dit uw leefcomfort ten goede. En daarnaast: omdat de warmte niet ontsnapt, kan de verwarming een stuk lager. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Nul op de meter met ons Energie Kozijn

De ambitie is ‘nul op de meter’. Wij spelen daar met onze nieuwe generatie profielen op in. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en zijn per definitie al isolerend. Met ons unieke Energie Kozijn heeft u écht het neusje van de zalm. Het Energie Kozijn bestaat uit Hollands Blok en Hollands Facet in combinatie met triple glas. Het Energie Kozijn heeft een extreem lage U-waarde, waarmee u warmteverlies via kozijnen en ruiten minimaliseert. U komt ook in aanmerking voor duurzaamheidssubsidie op dit kunststof kozijn met triple isolatieglas.

Energiebespaarlening

Met 0,88 W/m2K mogen we het Energie Kozijn een passief kozijn noemen. Dit kozijn valt dan ook niet voor niets onder de Energiebespaarlening die de overheid in het leven heeft geroepen om mensen aan te zetten tot verduurzaming van de woning. Met een beetje geluk lost u deze lening af met het bedrag dat u maandelijks bespaart op uw energierekening. Deze valt namelijk met het Energie Kozijn fors lager uit. Het Energie Kozijn presteert maar liefst 40% beter dan de huidige kozijnen die op de markt aanwezig zijn.

Waardestijging woning met kunststof kozijnen

Onze kozijnen gaan tientallen jaren mee. Dát is nog eens duurzaam. Reken maar dat uw duurzame woning in waarde stijgt, want wie wil er nu geen woning waar de energiemeter vriendelijk is voor uw portemonnee en waar het schilderen van de buitenboel verleden tijd is?

Meer over duurzaam renoveren

Bent u benieuwd naar úw mogelijkheden om uw woning duurzaam te renoveren? Of wilt u meer weten over duurzaamheid in z’n algemeen en de geldende subsidieregelingen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Hoorn 33 in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.