...

Alles voor een betere woning!

Werken bij Kozijncenter Ede

 

Kozijncenter ede Kunststof kozijnen - Verbouwcenter Ede wordt Kozijncenter Ede - Verkoopadviseur / Commercieel medewerker gezocht

Kozijncenter Ede is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Centraal daarin staat het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen. Ook het monteren van garagedeuren en aluminium voordeuren van Hörmann komt veel voor.

A-kwaliteit in assortiment

Doordat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Vrijheid, vertrouwen en fijn team

Jacob werkt al 9 jaar bij Kozijncenter Ede en weet hoe het voelt om afwisselend werk te hebben bij een gezellig bedrijf. Hij is vooral gesteld op de vrijheid die hij heeft in zijn werk. “Ik krijg een tekening mee en een bus en ik kan lekker op weg. Het vertrouwen dat een monteur krijgt bij Kozijncenter Ede, voelt goed. Net als de onderlinge sfeer. Zeker de vrijdagmiddagborrel, de kerstborrel en de bouwvak barbecue zijn van die onvergetelijke momenten. We werken in een leuk en klein team met vier kozijnenmonteurs en drie zonweringmonteurs. Hopelijk komt er binnenkort een goede, gezellige monteur ons team versterken, die van aanpakken weet. Zo kunnen we nóg meer mooie klussen oppakken.”

Vacatures bij Kozijncenter Ede

Bent u geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten in en om Ede, neem dan contact op met Jaap Hendriksen via 0318-646108. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de bouw! Hieronder treft u onze openstaande vacatures.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.