Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Werken bij Kozijncenter Ede

Kozijncenter ede Kunststof kozijnen - Verbouwcenter Ede wordt Kozijncenter Ede - Verkoopadviseur / Commercieel medewerker gezocht

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan ons team versterken bij Kozijncenter Ede. Met onze collega’s werken we aan het verbeteren, verduurzamen en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige producten vanuit onze showroom in Ede.

A-kwaliteit in assortiment

Dankzij ons partnerschap met Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Vrijheid, vertrouwen en fijn team

Jacob werkt al aan lange tijd bij Kozijncenter Ede en weet hoe het voelt om afwisselend werk te hebben bij een gezellig bedrijf. Hij is vooral gesteld op de vrijheid die hij heeft in zijn werk. “Ik krijg een tekening mee en een bus en ik kan lekker op weg. Het vertrouwen dat een monteur krijgt bij Kozijncenter Ede, voelt goed. Net als de onderlinge sfeer. Zeker de vrijdagmiddagborrel, de kerstborrel en de bouwvak barbecue zijn van die onvergetelijke momenten. We werken in een leuk en klein team met kozijnenmonteurs en zonweringmonteurs. Hopelijk komt er binnenkort een goede, gezellige monteur ons team versterken, die van aanpakken weet. Zo kunnen we nóg meer mooie klussen oppakken.”

Arbeidsvoorwaarden en bijscholingen

Wij willen onze medewerkers laten groeien op een gezonde manier. We hebben aandacht voor de arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als een je door een blessure (zoals rugklachten) thuis komt te zitten. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan om je bij te scholen. 

Bij ons heb je:

  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra;
  • Een marktconform salaris;
  • Leuke extra’s als een borrel met je collega’s, bouwvak barbecue en een goede pensioenregeling;
  • Je gaat als monteur met een goed uitgeruste bus op pad;
  • Je bent als monteur niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’;
  • De klussen van Kozijncenter Ede zijn in de buurt!

Werken bij Kozijncenter Ede

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf en waar de zaken goed geregeld zijn? Of wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Jaap Hendriksen via 0318-646108 voor een lekkere kop koffie. Hieronder tref je onze beschikbare vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.