Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Betaalplan

Energiebespaarlening bespaart!

U kunt uw spaargeld maar één keer uitgeven. Dat betekent: keuzes maken. Met de Energiebespaarlening kunt u misschien toch meer wensen verwezenlijken dan u in eerste instantie denkt.

Energiezuinig wonen loont

De Energiebespaarlening is namelijk een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken. Maak van uw woning een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Goed om te weten over de Energie bespaarlening

  • U mag tussentijds boetevrij aflossen
  • U kunt tot maximaal € 25.000 lenen (ZEP+/Nul op de Meter tot maximaal € 65.000,-)
  • Rente 1,7% (looptijd 10 jaar)

Meer informatie over lagere lasten en een duurzame woning?

Bent u nieuwsgierig naar uw besparingsmogelijkheden? Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij werken namelijk samen met het initiatief Energiebespaarlening en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.