Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede is Select Windows Partner van het Jaar 2020

Kozijncenter Ede is Select Windows Partner van het Jaar 2020

Kozijncenter Ede is uitgeroepen tot Select Windows Partner van het Jaar 2020. Een droom die uitkomt voor eigenaar Jaap Hendriksen: “Ik weet nog dat ik zei toen ik met dit bedrijf startte: ik hoop dat ik binnen 10 jaar de Partner van het Jaar award binnensleep.” Het duurde nét iets langer dan gehoopt, maar dit jaar is het zover.

“Het voelt alsof ik als kleinste Nederlandse ploeg de Champions League gewonnen heb. Echt waar. Dit is voor mij het hoogtepunt van het bestaan van het bedrijf,” zegt hij licht geëmotioneerd als hij de prijs uit handen van directeur Select Windows, Amanda Knol in ontvangst neemt.

Goede afsluiting

“De eerste 5 jaar waren stroeve jaren,” blikt hij terug. “Eigenlijk vanaf het moment dat ik besloot om vol voor kunststof kozijnen te gaan, ging de lift alleen nog maar naar boven. Ondanks het gekke jaar dat we achter de rug hebben, sluit Kozijncenter Ede het jaar 2020 mooi af.” Jaap vindt het jammer dat hij deze erkenning niet groots kan vieren, maar zoals altijd is hij positief: “Dat komt wel goed als het weer kan en mag.”

Chapeau

Directeur van Select Windows Amanda Knol roemt de trouwe en loyale instelling van Jaap die altijd goed is voor zijn klanten, medewerkers én collega partners. “Hij staat altijd klaar voor een ander en zelfs in deze hectische tijd wist hij zich verder te ontwikkelen. Terwijl de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien niet aan te slepen waren, liet hij een nieuwe website bouwen, voerde een nieuwe huisstijl door en veranderde de naam Verbouwcenter Ede in Kozijncenter Ede zodat de naam beter aansluit op zijn core business. Hij wist alle ballen in de lucht te houden en deed geen concessies. Dat verdient respect. Kortom: Een topondernemer die zich met recht Select Windows Partner van het Jaar 2020 mag noemen!”

Nieuwe jaar bestormen

Net als voor iedereen heeft dit jaar veel energie gekost. Het is tijd om uit te blazen. Ook voor Jaap en zijn collega’s. De showroom aan de Hoorn 33 is in verband met de lockdown tot nader order gesloten. Adviesgesprekken, inmeten en monteren kunnen met inachtneming van de RIVM-richtlijnen gewoon doorgaan. Maar Jaap is van 22 december tot 3 januari even van de radar om dinsdag 5 januari weer opgeladen het nieuwe jaar te bestormen. In elk geval met een nieuwe hoofdmonteur en hopelijk met een paar nieuwe monteurs. Dus ben of ken je een ‘Handige Harry’, neem gerust contact op.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.