Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede referentie Uden - metamorfose met tuindeuren en verwarmd glas bij vtwonen weer verliefd op je huis - verthuizen - sfeer in huis

Hoe is de sfeer in huis bij u thuis?

Soms is het huis te klein nu iedereen veel binnenshuis vertoeft. Ondanks dat de koude tocht tussen de houten kozijnen door blaast, loopt de temperatuur hoog op.

 

Steeds meer mensen kiezen gezien het vele binnen zitten (op elkaars lip) voor structurele oplossingen. Alles om prettig en gezond thuis te kunnen werken en wonen. Met ruimte om u heen.

Dakkapel of aanbouw

Sommigen laten een dakkapel plaatsen zodat ze extra werkkamer creëren. Handig voor nu, maar ook in de toekomst. Ná corona blijven namelijk veel mensen deels vanuit huis werken. Ook een aanbouw met een schuifpui, openslaande deuren of een vouwwand is populair. Meer ruimte én meer daglicht in huis geeft lucht.

Een gezond binnenklimaat

Wist u dat een volwassenen per dag 2 liter vocht verliest? Kunt u nagaan als u met het hele gezin de hele dag thuis bent. Die 2 liter per persoon staat nog los van douchen en koken. Omdat het buiten koud is, houden we de ramen potdicht. U voelt op uw sloffen aan dat dit geen gezonde situatie is. De enige ‘frisse’ lucht komt via de kieren van de houten kozijnen naar binnen. Vaak voelt u de trek aan uw nek of bij uw voeten.

Ventileren is belangrijk

Hoe houden we de sfeer dan tóch gezond? Zorg in elk geval dat de kozijnen niet tochten. Tocht voelt niet alleen onprettig, het is bovendien ongezond. Zorg voor isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met de juiste balans in ventilatie zodat al het vocht op tijd de woning kan verlaten.

Klaar voor de toekomst

Isolerende kozijnen doen niet alleen in de winter wonderen, ook in de zomer gaat de isolatie gewoon door. In de winter zit u lekker warm en in de zomer heerlijk koel. En geluid van de straat is ver te zoeken met HR++ isolatieglas of triple glas. Bent u al klaar voor de toekomst?

Fijne woon- én werkplek en meer sfeer in huis

Wil u meer informatie over isolerende kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui voor meer sfeer in huis? Neem dan contact op met Kozijncenter Ede aan Hoorn 33 in Ede. We helpen u graag aan een fijne woon- en werkplek. Samen maken we er het beste van voor een goede sfeer in huis!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.