Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede Huis en Zon zonwering - vtwonen styliste Fietje bij vtwonen weer verliefd op je huis - kunststof kozijnen én zonwering

Gouden combinatie kunststof kozijnen én zonwering

‘Het is goud waard dat ik bij één partij zowel isolerende kozijnen kan aanschaffen als zonwering en raamdecoratie.’ Een zin die Jaap Hendriksen bijna dagelijks in zijn showroom hoort van zijn klanten.

Mensen kiezen voor een prachtige isolerende, inbraakwerende en onderhoudsarme voordeur, openslaande tuindeuren of een schuifpui. Dankzij de ruime keuze aan kleuren en structuren past het geheel keurig bij de stijl van de woning. Maar als de monteurs klaar zijn, ontbreekt regelmatig de finishing touch: de binnenzonwering, raamdecoratie en/of de buitenzonwering.

Kunststof kozijn en zonwering: alles onder één dak

Internetaanbieders van kunststof kozijnen trekken vaak de garantie in als er screens of binnenzonwering op de kozijnen geplaatst worden. Daarom is Huis & Zon zo’n mooie aanvulling op Kozijncenter Ede: de garantie blijft overeind en alles zit onder één dak.

Decoratieve binnenzonwering

Jaap is expert op het gebied van kunststof kozijnen en Albert-Jan weet alles van zonwering. Of het nu rolluiken betreft, screens, raamdecoratie of bijvoorbeeld een uitvalscherm. Hij weet exact wat wel en niet kan in combinatie met een kunststof kozijn. Er kan enorm veel, maar je moet wel weten hoe.
Voor raamdecoratie betreft het bijvoorbeeld in veel gevallen binnenzonwering van Keje, Verosol of Screenline. Door doormiddel van een magneetband en staalband (zonder schroef- en boorgaten) wordt het frame op het kunststof kozijn gemonteerd of zitten de jaloezieën of het plissédoek tussen het isolatieglas.

Inbraakwerende kozijnen met rolluiken

Op dit moment worden veel rolluiken besteld. Niet alleen om ruim op tijd klaar te zijn voor de steeds warmere zomers die eraan komen, ook omdat mensen veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Kunststof kozijnen zijn rondom versterkt met staal en inbraakveilig, in combinatie met een rolluik is er helemaal geen doorkomen aan voor ongenode gasten. “Ideaal voor mensen die in de nachtelijke uren buitenshuis werken en de partner graag met een veilig gevoel achterlaten,” merkt Albert-Jan.

Sublieme samenwerking

Soms begint de interesse bij een rolluik en maken mensen de stap naar een kunststof raam, deur of schuifpui. Soms ook andersom. Bij Kozijncenter Ede kunt u voor zowel isolerende kozijnen als zonwering terecht. Een sublieme samenwerking. Zo is alles ook echt af als de monteurs vertrokken zijn. U hoeft nergens meer naar om te kijken. “Zéker niet naar uw isolerende kozijnen, want deze zijn onderhoudsarm,” belooft Jaap.

Bezoek onze showroom in Ede

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ramen, deuren of een schuifpui met binnen- of buitenzonwering of mooie raamdecoratie? Neem contact met ons op en bezoek vrijblijvend de showroom van Kozijncenter Ede én Huis & Zon aan de Hoorn 33 in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.