Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter ede Kunststof kozijnen - Verbouwcenter Ede wordt Kozijncenter Ede - Verkoopadviseur / Commercieel medewerker gezocht

Verbouwcenter Ede heet voortaan Kozijncenter Ede

Van oorsprong was Kozijncenter Ede een bouwbedrijf. Maar inmiddels ligt de volledige focus op kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en is het tijd om zowel de naam als het logo daarop aan te passen. Voortaan is de naam dus: Kozijncenter Ede.

Omdat Huis & Zon ook in andere ramen en deuren zonwering plaatst dan alleen in de kunststof kozijnen van Kozijncenter Ede houdt dit onderdeel een eigen logo. Wel passend in de kleur, stijl en sfeer van die van Kozijncenter. De uitstraling is herkenbaar, verfrissend en vernieuwd. Klaar voor de toekomst.

Verbouwcenter Ede wordt Kozijncenter Ede

Inmiddels zijn de auto’s, de gevel, de showroom, de offertes en de bedrijfskleding voorzien van de nieuwe uitstraling. Eigenlijk zou de naamsverandering vorig jaar oktober al doorgevoerd worden tijdens het 10-jarige bestaan, maar de extreme drukte zorgde voor vertraging. Eigenaar Jaap Hendriksen licht toe: “Mensen zitten veel thuis, hunkeren naar woongenot. Het is een tijd van bezinning waarin ze nadenken over tal van zaken. Bijvoorbeeld over het feit dat ze uiteindelijk van het gas af moeten. Ze begrijpen heel goed dat een goed geïsoleerde woning nú al voordelen oplevert. Zeker met de huidige subsidies die te verkrijgen zijn als je verduurzaamt. Isolerende kozijnen leveren iedere maand opnieuw geld dankzij een lagere energierekening.”

Verbouwen en renoveren voor meer woongenot

Na 10 jaar weten mensen uit de buurt van Renkum, Wageningen, Veenendaal, Renswoude en Rhenen Kozijncenter Ede uitstekend te vinden. “Ze kennen ons dankzij mond-tot-mond reclame als een betrouwbare partij. Ook aannemers hebben Kozijncenter Ede ontdekt,” merkt Jaap. Huiseigenaren die verhuizen, verbouwen of renoveren laten zich in de showroom adviseren en inspireren. Hier ontdekken ze de voordelen van onderhoudsarme kozijnen, komen ze te weten wat kunststof kozijnen kosten en wat de uitstraling van bijvoorbeeld kunststof openslaande tuindeuren met een houtstructuur doen als je voor roedes kiest.

Kozijnen met passende raamdecoratie

Groot voordeel dat Albert-Jan zich volledig op zonwering richt bij Huis & Zon, is dat een dakkapel van Kozijncenter Ede bijvoorbeeld een exact passende screen of insectenhor van Huis & Zon krijgt. Alles wordt in één moeite door geplaatst. Albert-Jan: “Ook de combinatie kunststof kozijn met Verosol raamdecoratie zien we vaak. Maar ook zonwering op kozijnen die niet van Kozijncenter komen, verzorg ik natuurlijk graag.”

Bezoek de showroom van Kozijncenter Ede

Bent u op zoek naar onderhoudsarme kozijnen en/of zonwering? Bezoek dan de showroom aan de Hoorn 33 in Ede. Op de bovenverdieping vindt u Huis & Zon en op de begane grond Kozijncenter Ede met kunststof kozijnen, ramen, voordeuren, schuifpuien, gevelbekleding, isolatieglas, veranda’s, dakkapellen en garagedeuren.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.