Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede referentie Uden - metamorfose met tuindeuren en verwarmd glas bij vtwonen weer verliefd op je huis - verthuizen - sfeer in huis

Tuindeuren met verwarmd glas bij vtwonen weer verliefd op je huis

Roel en Rianne uit Uden zijn weer verliefd op hun huis sinds vtwonen en Select Windows een licht liet schijnen op hun woning. Het resultaat mag er zijn, zo zagen we tijdens de aflevering van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ die 10 november uitgezonden is.

Openslaande deuren

Fietje, de styliste van vtwonen, en Select Windows waren het er snel over eens: zonde om alleen vanuit de halfronde uitbouw een volwaardige toegang tot de tuin te hebben. Een extra set openslaande deuren om de living bij de tuin te betrekken zou ideaal zijn, maar hoe dan? Onder het vaste raam zat namelijk een verwarmingsbron.

Verwarmd glas

“Besloten is om de verwarmingsbron gewoon weg te halen en een kachel ín de ruiten te plaatsen,” lacht Jaap, eigenaar van Kozijncenter Ede. Dankzij de infraroodstraling is het nu heerlijk om achter het verwarmde triple glas de tuin te bewonderen. “Bij mooi weer betrekken ze de woning in een handomdraai bij de tuin.”

Openslaande tuindeuren

Het extra daglicht en het gevoel van ruimte waar deze Udenaren stiekem al langer naar verlangden, is dankzij de twee openslaande tuindeuren die Kozijncenter Ede (samen met het montageteam van collega Kozijndeluxe) plaatste een feit. Het vaste raam ernaast dat direct op de grond lijkt te staan, doet een extra duit in het zakje. “De hoeveelheid licht die nu naar binnen schijnt, doet zó enorm veel met de woning en daarmee het woongenot.”

Onderhoudsarme kozijnen voor iedere woning

Jaap: “Zo zie je maar dat er eigenlijk voor alles een oplossing is. Het is leuk om te zien dat onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bij iedere woning passen. Altijd op maat gemaakt, in de kleur en structuur die bij de woning en de smaak van de bewoners past.”

Energie Kozijn

De kozijnen van Roel en Rianne zijn aan de binnen- en aan de buitenzijde voorzien van de LIGNA structuur in de trendkleur antracietgrijs. “Het kozijn is gemaakt op basis van het Select Windows Hollands Facet profiel. Dit is een extra diep profiel met maar liefst zeven isolatiekamers. In combinatie met triple glas creëer je hiermee het Energie Kozijn. Dit kozijn heeft een ongekend lage U-waarde en is daarmee het best isolerende kozijn dat op de markt verkrijgbaar is.

Zonwering

Het geheel was keurig af te maken met zonwering van Huis & Zon. Het tweede bedrijf van Jaap. “Het antracietgrijs komt natuurlijk keurig terug in het knikarm zonnescherm boven de onderhoudsarme openslaande deuren.” Meer foto’s van deze metamorfose vindt je op onze referentie pagina.

Kozijncenter Ede Huis en Zon zonwering - vtwonen styliste Fietje bij vtwonen weer verliefd op je huis   Kozijncenter Ede - montage team vtwonen weer verliefd op je huis

Samenwerking

Samen met de monteurs van Kozijndeluxe is niet alleen hard gewerkt om Roel en Rianne te verrassen. Er was ook veel plezier tussen de twee Select Windows teams. “Uden ligt op de grens tussen twee rayons. We hebben elkaar goed aan kunnen vullen. Mooi dat dit zo kan,” vindt Jaap die wel vaker met ‘zijn buurman’ projecten aanvliegt.

vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken?

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.