Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

LIGNA: Kunststof kozijnen van hout

LIGNA 100% houitlook voor uw kunststof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn inmiddels bekend: onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend. Omdat een houtuitstraling belangrijk is, hebben we de LIGNA structuur ontworpen. Deze vlammende houtnerfstructuur lijkt exact op hout en kunnen we toepassen op uw nieuwe kunststof kozijnen!

LIGNA: 100% houtlook

We hebben het hier niet over een fabrieksmatige houtnerfpatroon. LIGNA is een 100% vlammende houtnerf. Hierdoor lijken uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui in alles op hout. Dit komt mede door de verdiepte profielen en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) die karakteriserend zijn voor houten kozijnen. Zelfs uw kunststof tuindeuren lijken van hout. De ontsierende scharnierkapjes van vroeger hebben we namelijk vervangen door slanke, ronde scharnieren.

Kozijnen die u nooit meer hoeft te schilderen

Ook uw kunststof draaikiepraam, gevelbekleding en balkondeuren lijken exact op hout. Met het grote verschil natuurlijk dat u uw kozijnen, ramen en deuren nooit meer hoeft te schilderen. Tijdens het ramen zemen met een vochtige doek erlangs is voldoende.

Voordelen van LIGNA

Met LIGNA combineren we het beste van twee werelden. De voordelen van kunststof kozijnen met de uitstraling van hout. U kiest met LIGNA uit 7 Hollandse trendkleuren: van grachtengroen, crème, donkergroen en wit tot antracietgrijs, zwart en staalblauw. Net als bij onze andere 150 kleuren/structuren profiteert u van maar liefst 15 jaar garantie.

Jarenlang stralende kozijnen

Bent u het zat om tegen beter weten in uw houten kozijnen op te lappen? Overweeg dan onderhoudsarme, inbraakwerende en isolerende kozijnen. Met de LIGNA houtnerf structuur van Kozijncenter Ede zit u voor de komende jaren goed. Iedereen zal denken dat u houten kozijnen heeft. Ze zien u nooit schilderen en tóch zien uw kozijnen er iedere dag uit als nieuw.

Meer informatie over LIGNA

Komt u zelf LIGNA ervaren in onze showroom? U bent van harte welkom op de Hoorn 33 in Ede. U voelt en bekijkt de houtvlammende houtstructuur op bijvoorbeeld een raam, openslaande deuren of uw nieuwe voordeur. Tot snel. De koffie staat klaar.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.