Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij?

Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Kozijncenter Ede heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Een dakkapel voor extra woongenot

Marieke heeft een prachtige woning maar kwam ruimte te kort in huis en had behoefte aan een rustig plekje zonder de kinderen. Nu heeft zij samen met haar man een prachtige zolderverdieping voor hun alleen. Verbouwd met dakkapel en door de extra ruimte zelfs een  privé badkamer! Lees de volledige ervaring van Marieke hier. 

Gratis Hoe woon jij – inspiratie magazine

Je kunt alle kanten op, dus een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Ede? Laat je inspireren in onze uitgebreide showroom aan de Hoorn 33 Ede. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken. Doe je liever eerst wat inspiratie op? Vraag het gratis magazine aan via de Select WIndows website en je hebt binnen enkele dagen het magazine in huis!

Advies op maat

Heb je behoefte aan een advies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk. Neem gerust contact met ons op dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat. Hopelijk tot snel!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.