Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kozijncenter Ede - Veranda van Pallazzo

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping. En tot eind mei 2017 profiteert u bovendien van de voorjaarsactie van onze Pallazzo veranda’s.

De kwaliteits veranda van Pallazzo

Overweegt u een veranda dan is nú dus het moment. De kwaliteits veranda van Pallazzo geeft uw woning een extra dimensie. Stelt u zich eens voor: u geniet van een feestje of barbecue in uw tuin en ondanks de regen hoeft u de gezelligheid niet af te breken. Sterker nog: het wordt door een plensbui eigenlijk nóg gezelliger. U hóópt bijna dat het gaat regenen.

Nóg meer beschutting

Zelfs tegen het inregenen hebben wij een oplossing: zijwanden onder uw terrasoverkapping. Deze spiekozijnen kunnen over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd en sluiten naadloos aan tegen het dak van uw veranda. Wilt u uw veranda ook aan de voorzijde dicht zetten? Kies dan voor een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Ideaal: bij mooi weer schuift u de glazen panelen open en bij nat of koud weer sluit u deze.

Lekker lang buiten

Zowel in het voorjaar als het najaar geniet u dankzij uw ‘verlengde woonkamer’ extra lang van het buitenleven. U zit heerlijk beschut onder uw veranda met glazen dak. U profiteert dankzij het standaard veiligheidsglas van veel lichtinval én u kunt lekker naar buiten kijken.

Kleurrijke terrasoverkapping

De kleur van uw overkapping stemt u zonder problemen volledig af op de kleur van uw woning. Onze veranda’s type 2, 3 en 4 zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, crèmewit, Volcan, Nero en Quartz. U kunt naast deze standaardkleuren tevens kiezen voor alle RAL-kleuren. Kijk op onze veranda pagina voor meer informatie.

Familie Willemsen uit Arnhem

‘’Wij zochten een veranda zonder zo’n ontsierende en onhandige middenpaal. Pallazzo-dealer Verbouwcenter-Ede uit Ede adviseerde ons Type 4XXL. Hierbij was een overspanning van 6 meter op 2 staanders geen enkel probleem.”

Meer weten over een veranda

Woont u in Ede, Arnhem, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Veenendaal, Rhenen e.o en bent u op zoek naar een veranda? Of wenst u een prijsopgave voor een terrasoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom bezoek onze showroom aan de Hoorn 33 te Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.