Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Kunststof kozijnen: er gaat een wereld voor u open

De herfst lijkt in volle gang. Ons leven verplaatst zich van buiten wat meer naar binnen. De hoogste tijd dus om uw woongenot weer eens onder de loep te nemen.

Nu we meer binnen zitten, is het wel zo prettig als het binnenshuis fijn voelt. Licht en ruimte zijn van groot belang om u prettig te voelen. Zéker de komende maanden. Kijk daarom verder dan de standaard woontrends. Ook een kunststof schuifpui en openslaande deuren geven uw woning een metamorfose en zorgen voor een beter woongenot.

Kunststof met 100% houtlook

Met lekker veel glas en isolerende kunststof kozijnen voelt u direct het verschil. En voor wie denkt dat kunststof ramen, deuren en schuifpuien koud aanvoelen, glad en wit zijn, heeft het mis. Tegenwoordig kunt u kiezen uit 150 kleuren en met innovaties zoals de vlammende houtnerf structuur van LIGNA ziet u écht het verschil niet tussen nostalgisch hout en kunststof.

Kunststof kozijnen: onderhoudsarm

Het enige grote verschil tussen hout en kunststof is dat onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm zijn. Die wetenschap doet ook iets met uw woongenot. Let maar op. Zeker tegen die tijd dat de buren hun woning weer aan het schilderen zijn.

Showroom

Zien is geloven, daarom nodigen we u uit om naar showroom te komen aan de Hoorn 33 in Ede. We adviseren, enthousiasmeren en inspireren u graag met voorbeelden in onze showroom. Zo laten we u bijvoorbeeld graag zien wat er gebeurt als u vitrage vervangt door bijvoorbeeld Screenline: binnenzonwering tússen het dubbelglas. U bepaalt zelf de lichtinval van uw raamdecoratie.

VT wonen&designbeurs

Wij zijn met Select Windows tussen 3 en 8 oktober tevens aanwezig op de VT wonen&designbeurs in de Amsterdamse RAI. Naast een schuifpui, openslaande deuren en gevelbekleding uitgevoerd in LIGNA, tonen we ook de oplossingen van Verosol zonwering.

Tot snel

We hopen u tijdens ons open huis weekend in Ede of tijdens de beurs (hal 12) in Amsterdam te ontmoeten. Lukt het niet om ons open huis te bezoeken? dan bent u natuurlijk elke woensdag t/m zaterdag van harte welkom in onze showroom in Ede.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.