Alles voor een
betere woning!

Alles voor een betere woning!

Balkonbeglazing

Met balkonbeglazing geniet u langer van het buitenleven

Met balkonbeglazing creëert u veel meer mogelijkheden om buiten te zitten. Reken maar eens uit hoe vaak u niet op uw balkon zit omdat het tocht. Met balkonglas onder uw veranda of op uw balkon zit u lekker beschermd tegen, regen, wind en stof.

Glazen schuif- en schuifdraaisystemen

Voor balkons passen we vaak het schuifdraaisysteem toe. De losse delen schuift en draait u (deels) open en dicht. Hierdoor zijn ze ook aan de binnenzijde eenvoudig schoon te maken. Onder veranda’s plaatsen we meestal een glazen schuifwand. Dit mooie en eenvoudig te bedienen staande systeem schuift u naar eigen wens (deels) open of dicht. Schuift u de gehele wand open dan blijft er enkel een compact glaspakketje over.

Maatwerk tot op de millimeter

Kozijncenter Ede verkoopt de beglazing niet alleen, ze plaatsen deze ook vakkundig. Het professioneel monteren van balkonbeglazing is namelijk maatwerk tot op de millimeter. De reacties na de plaatsing zijn vaak lovend. Een veelgehoorde kreet is dan ook: ‘Dit hadden we jaren eerder moeten doen.’

Voordelen van balkonbeglazing

  • beschermt tegen regen, wind en stof;
  • u geniet het hele jaar door van het buitenleven;
  • toepasbaar op zowel uw balkon als onder uw veranda;
  • met een schuifdraaisysteem maakt u uw balkonbeglazing eenvoudig schoon;
  • eenvoudige bediening;
  • vakkundige plaatsing.

Meer weten over balkonbeglazing?

Overweegt u balkonbeglazing voor onder uw veranda of voor op uw balkon? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom op de Hoorn 33 in Ede. We bespreken graag alle mogelijkheden van onze schuif- en schuifdraaisystemen met u. Na een adviesgesprek, maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.